2777
2789
عنوان

کاربر آقام لطف می‌کنید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 41 پست
علائمم اضطراب 24 ساعته و ساختگی حالت تهوع عصبانیت بیش از حد و همينطور خانوادم مثل من شدن

برای اضطرابت بوسپیرون مصرف میکنی؟چه داروهای میخوری؟

داروت بخور مرتب چون اضطرابت خیلی بالاست که حالت تهوع بهت دست میده

باید تا جایی میتونی از خانواده ت فاصله بگیری بخاطر روانت ی خرده از التهاب روانت کم شده

بیشتر تو اتاقت باش تایم هایی خونه ای،هر صحبتی میکنن تو نظر نده،نظر ازت خواستم بگو خودتون بهتر میدونین

ملا صحبتهای سطحی کن با خانواده ت که آزرده نشی

ریشه خشمت هم اضطرابته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاق سخت نه فکر نکنم اما فقط خیلی عصبانی و حساس شدم و درست تصمیم نمیتونم بگیرم

ورزش بیار تو برنامه ت،اینستاگرامتو پاک کن ی مدت،کانال های بی خود تلگرامتو پاک کن

اول صبح تو موبایلت نرو تا دو ساعت که از خواب بیدار میشی

ببین شاید این موارد به نظرت کلیشه ای میان تو انجام بده ببین چه تغییراتی پیش میاد

خانوادت تاثیرات کارای تو هست 

سحرو جادو فکر نکنم داشته باشی 

با دوستای شاد وشنگولت برو تفریح وکوه وگشت وءذار البته تفریح سالم دوستای خوب 

چیزی ذهنتو درگیر کرده ک افکار ووسوسه فکری گرفتی 

چند ساله این حالت بهت دست داده؟

وقتی عصبانی میشی مکث کن بگو چرا من الان عصبانی شدم،مثلا از این حرف مامانم این برداشتو کردم عصبانی شدم،بعد بگو آیا من آدمی ام عصبانی بشم و دلم بخواد پرخاش کنم نه پس رفتارمو تغییر میدم میگم شاید مامانم منظور بدی ندارد من بد برداشت مردم بعد ی کم آروم تر میشی از مامانت بپرس منظورت از این حرفت چی بود؟ببین همه احساسات و اینجوری حل کن

برای اضطرابت بوسپیرون مصرف میکنی؟چه داروهای میخوری؟داروت بخور مرتب چون اضطرابت خیلی بالاست که حالت ت ...

بوسپیرون هم خوردم و انواع داروها رو اما کم نکرد 

اخه دارو خوردم جواب نداد

دارو جواب نمیده مغزت 

اروم کنی باید بری کوهنوردی سخره نوردی بزار عرق کنی تمام سموم از بدنت خارج بشه 

کتاب زیاد بخون 

ب جای پاک ومطهر برو مثل امام زاده ها هرچند اگرم اعتقاد نداشته باشی باز اروم میگیری 

یا برو کلاس ورزشی رزمی کار کن یا بوکسی ....

تفریحگاهت کجاست؟درروز چند ساعت بیرونی ؟ شبا چ ساعتایی میری بیرون ومیایی ؟چجور دوستانی داری دوستان اد ...

کارایی که گفتی رو نمیتونم انجام بدم بخاطر مشکلم از وقتی اینطور شدم با همه قطع رابطه کردم و با هیچکی ارتباط نگرفتم دگ. امامزاده هم رفتم خیلی ولی هیچی نشد

کارایی که گفتی رو نمیتونم انجام بدم بخاطر مشکلم از وقتی اینطور شدم با همه قطع رابطه کردم و با هیچکی ...

یعنی همش توی خونه هستی ؟

توی خونه چیکار میکنی هنوز جوان هستی وراه زیاد داری برو کلاسی چیزی دلو بزن بدریا وبیخیال بشو 

یعنی همش توی خونه هستی ؟توی خونه چیکار میکنی هنوز جوان هستی وراه زیاد داری برو کلاسی چیزی دلو بزن بد ...

بله اما نمیتونم بیخیال بشم نمیدونم چرا اینطوری شدم خیلی انگار عصبانی ام

تا از خونه نزنی بیرون نمیتونی خودتو خوب کنی 

باید بری بیرونا 

از نظر من کوهنوردی برو ادامه بده تا ی مدت ببین هرچی سموم اضافه از بدنت خارج میشه خواب راحت خاهی داشت اونوقت فکر وذهنتم اروم میشه