2777
2789

من همه راه ها رفتم نشد برو ای وی اف اگ صدرصد میخوای

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردی باید زیاد بخورید و اینکه محیط رحِمت باید اسیدی باشه. دکتر زنانی برو که برنامه تعیین جنسیت بهت بده. برای من یه لیست نوشت که همه رو انجام دادم و شد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دخترعمه‌هام و عروس عمه‌م هر3نفر دختر داشتن و میخواستن پسردار بشن. رفتن دکتر و الان هرکدوم یه پسر دارن. Ivf نکردن. نمیدونم چه دارویی مصرف کردن ولی بدون دردسر پسردار شدن. شما هم برو دکتر. 

دخترعمه‌هام و عروس عمه‌م هر3نفر دختر داشتن و میخواستن پسردار بشن. رفتن دکتر و الان هرکدوم یه پسر دار ...

راه پسر دار شدن راحت اینکه یک شب در میان نزدیکی داشته باشید ولی دختر خیلی ریسک داره

راه پسر دار شدن راحت اینکه یک شب در میان نزدیکی داشته باشید ولی دختر خیلی ریسک داره

من که خودم 2تا پسر دارم. نه علاقه‌ای به دختر دارم نه دیگه بچه میخوام ولی اطرافیان فضول بیکار خیلی برام نسخه میپیچیدن که چطور دختردار بشم. برعکس نظر شما اونا میگفتن پسر سخته. اطرافمم توی پسردار شدن گیرن وگرنه بدون دردسر دختردار میشن. 

ای جان من واقعا دلم یه دختر کوچولو میخواد

ان‌شاءالله به آرزوت میرسی عزیزم

یادمه با یه نفر چند سال قبل توی همین سایت صحبت کردم. اونم2تا پسر داشت. بعد رفته بود دنبال طب سنتی که دختردار بشه. طب سنتی بهش گفته بود باید یه دوره سفت و سخت رژیم دختردار شدن بگیره چون رحمش گرمه و امکان نداره دختردار بشه. نمیدونم بالاخره چی شد. 

شما سرکه بخور 

دمنوش رازیانه بخور

شوهرت رو‌ببند به لبنیات

عدس پلو

ترشی با غذا

دخول عمیق نـباشه

اول آقا ار.ضا بشه

زیاد رابطه داشته باشید

نردیک تخمک گذاری رابطه نداشته باشین.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]