2777
2789

خیلی راحته من قبلا انجامش دادم فقط بخت توصیه میکنم حرف افرادی ک میگن فایده نداره و ولش کن و خرج داره رو اصلا گوش نده 

از من ۱ و نیم کلاهبرداری کردن یوی دو روز رفتم اومدم حسابش مسدود شدن زنگ زد ب گوه خوردن افتاد ۳۰۰ ۴۰۰ اضافه هم پس گرفتم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحته من قبلا انجامش دادم فقط بخت توصیه میکنم حرف افرادی ک میگن فایده نداره و ولش کن و خرج داره ...

دقیقا منم بابت یه کلاهبرداری دیگه شکایت کردم.‌ فرداش حسابشو بستن‌. کل پول رو هم پس دادن. 

اصلا حرف اینایی که می گن شکایت نکنین رو گوش نکنین. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دقیقا منم بابت یه کلاهبرداری دیگه شکایت کردم.‌ فرداش حسابشو بستن‌. کل پول رو هم پس دادن. اصلا حرف ای ...

من رفتم پلیس فتا همیشه اول میخوان آدم رو پشیمون کنن اما اگه کسی مصمم باشه قطعا ب پولش میرسه 

من رفتم پلیس فتا همیشه اول میخوان آدم رو پشیمون کنن اما اگه کسی مصمم باشه قطعا ب پولش میرسه

اگه یکی عکس یکی از اعضای خانوادمو بی اجازه خودش و خانواده گذاشته باشه توی پیجش میشه شکایت کرد ازش؟؟

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
اگه یکی عکس یکی از اعضای خانوادمو بی اجازه خودش و خانواده گذاشته باشه توی پیجش میشه شکایت کرد ازش؟؟

صدرصد این جرمش خیلی خیلی بالاتر از کلاهبرداریه و زندانی و شلاق و جریمه نقدی داره 

ب پات میوفته اون طرف تهش

چجوری باید برم پلیس فتا؟

باید اسکرین شات بگیری از اون پیج + عکسها و پرینت بگیری پرینت رو ببری پلیس فتا شهرتون بگی برای شکایت اومدم و ماجرا رو تعریف کنی آدرس پیج رو ازت میگیرن و شماره طرف رو در میارن و براش ابلاغیه میره و باقی ماجرا 

باید اسکرین شات بگیری از اون پیج + عکسها و پرینت بگیری پرینت رو ببری پلیس فتا شهرتون بگی برای شکایت ...

چه خوب..متشکرم برای راهنماییتون 😎🙏🏻🌺❤

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.