2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

1165 بازدید | 56 پست

هفته پیش جدا شدیم دقیقا یک هفتس 

مادر شوهرم دو روز یه بار همچنان زنگ میزنه حال و احوال میکنه و دائم عذرخواهی میکنه 

با اینکه عین مامان خودم واقعا دوسش دارم ولی عذرخواهیاش

یکم معذب کنندس 

همش میگه پسر من به تو قول داد زود برگرده تهران ولی شهرستان بخاطر کارش نتونست برگرده

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

من کنار اومدم با این موضوع خانواده همسرم نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سره چی جدا شدین متوجه نشدم

ما ازدواج که کردیم 

همسرم قرار شد برای کارای پایان نامش یه هفته بره شهرستان یکم کاراش طول کشید شد یه ماه 

وقتی برگشت گفت استادم بهم یه کار پیشنهاد داده میخوام از بابا اینا مستقل شم 

یه مدت اینجا برم سرکار یکم پول جمع کنیم 

هدفمون مهاجرت بود قرار بود این مهر اپلای کنیم هردو 

یکم بعدش گفت با خانواده دعوام شده دیگه نمیتونم باهاشون زندگی کنم باید بیشتر کار کنم فکر نکنم دیگ ساپورتم کنن 

رئیس کارخونه هم مدیریت سوله جدیدو بهم داده حقوقمو دوبرابر کرده باید بیشتر بمونم 

انقدر دوری از همدیگه دورمون کرد که دیدیم نمیشه دیگه

اگر مقصر پسرشون نبود بترس از روزی که خدا رو می‌بینی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چرا جدا بشین وقتی خانواش ناراضی بودن

خسته شده بودیم انگار 

هرچقدر راه جدید باز میکردیم کنار هم باشیم ب در بسته میخوردیم 

همسرمم از لحاظ روحی فشار زیادی روش بود 

بدون اطلاع خانواده ها توافقی جدا شدیم :)

ما ازدواج که کردیم همسرم قرار شد برای کارای پایان نامش یه هفته بره شهرستان یکم کاراش طول کشید شد یه ...

وای🥲 نمیدونم ولی حس میکنم سر مشکل کوچیکی جدا شدین

خانواده خودت کجان؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️