2777
2789
عنوان

خرید عروسی داماد (خنچه داماد)

189 بازدید | 19 پست

ما براش ست کامل کت شلوار ( کفش و کمربند کراوات و کت شلوار) یه ست رسمی (پیراهن دکمه دار و شلوار پارچه ای و کراوات) یه ست اسپرت ( کت جین, کت پشمی،شلوار جین ،تیشرت ساده سفید ،و کفش اسپرت) و لباس خونه و لباس زیر و آرایشی (ریش تراش ،ادکلن،ابرسان ،مام ،شامپو و...) بنظرتون خوبه یا کمه؟ نزدیک 40 تومن شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادم گرفتینمامان منم واسه چمدون داماد همینا رو گرفت،ولی کت و... نه😂

تازه مامان من یه چمدونم واسه من داد

علاوه بر خرید عروسی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کاش این رسما ور می افتاد..هرکسی می رفت برا خودش خرید..یا بعد ازدواج با هم می زفتن خرید

حالا بگین مبارک باشه اتفاق عجیبی نمیفته

نشد تو این سایت یکی تاپبک بزنه بگه من فلان وسایلو خریدم بهش حمله نشه

شما رسمو به جا نیار اما اینقدر تو کار بقیه دخالت نکنین

حالا بگین مبارک باشه اتفاق عجیبی نمیفتهنشد تو این سایت یکی تاپبک بزنه بگه من فلان وسایلو خریدم بهش ح ...

خانوم دلم سوخت که ایشون ۴۰ تومان داده...می گم فشار به خانوادش نیاد...خودش زبون داره دفاع کنه شما که قصد و نیت منو نفهمیدی حق نداری دخالت کنی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خانوم دلم سوخت که ایشون ۴۰ تومان داده...می گم فشار به خانوادش نیاد...خودش زبون داره دفاع کنه شما که ...

همین خودش دخالت بیجاست

شما چیکار داری کی چقدر خرج کرده؟؟

خبر داری از اوضاع اقتصادی خانواده ش؟؟ شاید میلیاردر باشن خدارو شکر