2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 130 پست
الان‌فک نمیکنم بشه ...خیلی ناراختم .دلم میخاو بمیرم .خودم خودمو ب فنا دادم😭😭

اگه بخوای انقدر ضعیف باشی ک نمیشه

فقط مرگ چاره نداره

خدا رو چه دیدی، یهو دیدی یه نفر هم خواست از تجربی تغییر رشته بده به ریاضی، جابجاتون کردن

ولی صرفا درس خوندن تو رو ب بازار کار نمیرسونه، باید علاقه هم باشه و البته خودت بری تو دل کار، درس خوندن فقط مدرکش به درد میخوره، ولی بخوای بری سر کار از تو تئوری نمیخوان، باید واقعا بلد باشی

من خودم ریاضی خوندم، دانشگاه هم آی تی خوندم

ولی بعد از این همه درس خوندن فهمیدم علاقه م توی هنره، الان تو خونه کار هنری انجام میدم و کلا پشیمونم چرا درس خوندم، عمرم و تلف کردم خخخخ

برای تغذیه؟ کارشناسی تغذیه اگ داشته باشی میتونی مطب بزنی و کلی درامد داشته باشی..من خودم دوس ندارم س ...

من خدم دو واحد تغذیه دانشگاه خوندم یکیو افتادم میدونی چقد سختن؟؟؟

اگه واقعن میخای و پشتکارتم خیلی زیاده بخون نمیدونم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فیزیکش زیاده وسخته😭😭😭😭😭

نه هیچ فرقی نمیکنه

فقط یه فصل بیشتر داره، عین 3 سال فیزیکا مثل هم هستن

فقط خوبی این که بری ریاضی اینه ک چون درس تخصصی تره بیشتر باهاتون کار میکنن

دقیقا اینطوریهمن تجربیم بزور فرستادنم امسال باید پشت کنکور بمونم مث سگ پشیمونم

دلت میخواست بیای ریاضی؟ خوشخال نیستی از اینکه تجربی کلیییییی زیر شاخه داره و تو میتونی هر کدومو ک میخای انتخاب کنی؟ .

پشیمونی؟ دلت‌مبخاس چ رشته ای بیای؟ با خوایت خددت اوموی تجربی یا خانوادت؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
نه هیچ فرقی نمیکنهفقط یه فصل بیشتر داره، عین 3 سال فیزیکا مثل هم هستنفقط خوبی این که بری ریاضی اینه ...

اره فک کنم فیزیکش اینا رو بیشتر کار میکنن.بنظرت برام کار پیدا میشه؟ .میتونم شغل خوبیو پیدا کنم؟ .من بخاطر اینکه دلم میخاس شرکت معماری داخلی و دیزاین و طراحی وسایل خونه بزنم ، اومدم ریاضی .ولی شرکت زدن سخته‌.الکی نیس.اون رویام‌بود

دلت میخواست بیای ریاضی؟ خوشخال نیستی از اینکه تجربی کلیییییی زیر شاخه داره و تو میتونی هر کدومو ک می ...

اره دلم میخواست بیام ریاضی و عاشق ریاضی بودم مجبورم کردن

باید یه سال بمونم پشت کنکور با رتبه ک تو ریاضی میتونم بهترین دانشگاه ایران تحصیل کنم تو تجربی باید یه رشته میرا پزشکی دانشگاه تیپ ۲ برم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

یعنی خدا خواست

از منی ک چندین ساله پشت کنکورم 

واقعا کنکور تجربی کمرشکن هس. کنکور ریاضی با کمترین درصدای هم میشه رتبه خوب گرفت سریع رفت دانشگاه

تجربی ن پز داره ن چیزی فقط سختی داره

اگ من برگشتم عقب رشته ریاضی فیزیک انتخاب میکردم با اینک معدلم ۱۹.۹۶ بود،سریع میرفتم دانشگاه 

اشتباه نکن ترو ب حضرت عباسسسسسس

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
من خدم دو واحد تغذیه دانشگاه خوندم یکیو افتادم میدونی چقد سختن؟؟؟اگه واقعن میخای و پشتکارتم خیلی زیا ...

کارشناس تغذیه ای شما؟ .. من اطرافم دیدم طرف رفته کارشناسیشو گرفته و مطب زده کلیم ددامد داره.. نمیدونم.بنظرت رشته ی ریاضی رشتع ی درستی بود ک انتخاب کردم؟ .من بخاطر اینکه دلم میخاس شرکت معماری داخلی و دیزاین و طراحی وسایل خونه بزنم ، اومدم ریاضی .ولی شرکت زدن سخته‌.الکی نیس.اون رویام‌بود

یعنی خدا خواستاز منی ک چندین ساله پشت کنکورم واقعا کنکور تجربی کمرشکن هس. کنکور ریاضی با کمترین درصد ...

متوجه نشدم خدا چیو خواست،؟😭حالم بدخ.همه دوستام زفتن تجربی.حتیییی اونایی ک معدلشون گم بود ه و تجربیو ب اوردن

اول بابد براب تغییر رشته از مدرسه نامه بگیری ببری اموزش پرورش اونجا هم بهت نامه میدن 

بعد مدرسه باید ثبت نام کنیرو امتحان ورودی و….

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

میتونی ساله دیگه تغییر رشته بدی اما سخته 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰