چند روز پیش دعوام بود باهاش الان ظاهرا آشتی هستیم ولی دلم باهاش صاف نیست قد یه دنیا از اول ازدواجم حرف تو دلمه که هیچوقت نذاشته بگمشون ولی خودش همیشه حرف خودشو میزنه بدون اینکه اجازه صحبت به من بده من حرف میزنم یا عصبی میشه یا سریع زنگ میزنه به مامانش که من خیلی خوبم اینکارو کردم اونکارو کردم زنم خیلی بده یه مدتم هست میل جنسیم خیلی کم شده اصلا دوست ندارم بهم دست بزنه به روش نمیارم ولی مثل قبلا که گاهی خودم پیشقدم میشدم دیگه پیشقدم نمیشم یعنی خدایی هرکاری میکنم نمیتونم ذهنمو دلمو باهاش صاف کنم حتی نمیتونم وانمود کنم چند روز پیش میگفت با یکی در ارتباطی که داره بهت راه میده گوشیمو گشت هیچی پیدا نکرد ضبط تماسامم گوش داد هیچی پیدا نکرد چون جز اینجا به هیشکی هیچی نگفتم راجع به خودشو کاراش حالا میگه برو خونه مامانم اینا وقتی من خونه نیستم نمیدونم مامانش اینا پرش کردن یا حرف خودشه ولی خیلی دلم گرفته من همینطوریشم ناراحتم میخاد از الان ببعدم خونه مادرشوهرم اینا حبسم کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو من توخونه خودم میمونم ناراحتی ب خودت مربوطه مشکل خودته
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
عزیزم مشکل از خودته که حرف نمیزنی شرایط داری برای خودت بدتر میکنی متاسفانه
تو این ۴ سال ازدواجمون هربار خواستم حرفی بزنم یه جمله که گفتم هزار جمله جواب داد و فرصت صحبت بیشتر به من نداد بخوامم یه جمله دیگه بگم یا عصبی میشه چیز میز پرت میکنه یا اینکه دوباره میکنتش یه دعوا و میره همه چیو میذاره کف دست مامانش اونام منتظر چیزی هستن که تیکه بندازن
تو این ۴ سال ازدواجمون هربار خواستم حرفی بزنم یه جمله که گفتم هزار جمله جواب داد و فرصت صحبت بیشتر ب ...
خب خودت پای حرفات واینسادی باید محکم میبودی به مادرش بگه مگه از مادرش میترسی
خودت واقعا خراب کردی با رفتارات و سوتی هات اینحوری زندگی نمیشه که باید کوبنده باشه حرفات که حساب کار دستش بیاد نه اینکه فکر کنه ترسویی هر بلایی بخواد سرت بیاره این تازه شروع ماجراست روی رفتار خود خیلی کار کن
خیلی عصبیه بهش گفتم نه کلی سر و صدا کرد میترسم ازش
مشاورتلفنی صحبت کن
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
1480 فک کنم بود مال بهزیستی. تخفیف اسنپ نگاه کن شاید داشته باشی