2777
2789

چند روز پیش دعوام بود باهاش الان ظاهرا آشتی هستیم ولی دلم باهاش صاف نیست قد یه دنیا از اول ازدواجم حرف تو دلمه که هیچوقت نذاشته بگمشون ولی خودش همیشه حرف خودشو میزنه بدون اینکه اجازه صحبت به من بده من حرف میزنم یا عصبی میشه یا سریع زنگ میزنه به مامانش که من خیلی خوبم اینکارو کردم اونکارو کردم زنم خیلی بده یه مدتم هست میل جنسیم خیلی کم شده اصلا دوست ندارم بهم دست بزنه به روش نمیارم ولی مثل قبلا که گاهی خودم پیشقدم میشدم دیگه پیشقدم نمیشم یعنی خدایی هرکاری میکنم نمیتونم ذهنمو دلمو باهاش صاف کنم حتی نمیتونم وانمود کنم چند روز پیش میگفت با یکی در ارتباطی که داره بهت راه میده گوشیمو گشت هیچی پیدا نکرد ضبط تماسامم گوش داد هیچی پیدا نکرد چون جز اینجا به هیشکی هیچی نگفتم راجع به خودشو کاراش حالا میگه برو خونه مامانم اینا وقتی من خونه نیستم نمیدونم مامانش اینا پرش کردن یا حرف خودشه ولی خیلی دلم گرفته من همینطوریشم ناراحتم میخاد از الان ببعدم خونه مادرشوهرم اینا حبسم کنه 

خسته و دلشکسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من توخونه خودم میمونم ناراحتی ب خودت مربوطه مشکل خودته

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بنظر میاد کلا شوهرت شکاکه اصلا از بیخ

بلاخره اینطوری نمیشه

یا برید مشاوره 

از خانواده ات به عنوان اهرم کمک بگیر

ک مجبور شه بیاد مشاوره

یا یه فکری برای زندگیت بکن

چرا زندگیتو تلف کنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم مشکل از خودته که حرف نمیزنی شرایط داری برای خودت بدتر میکنی متاسفانه

تو این ۴ سال ازدواجمون هربار خواستم حرفی بزنم یه جمله که گفتم هزار جمله جواب داد و فرصت صحبت بیشتر به من نداد بخوامم یه جمله دیگه بگم یا عصبی میشه چیز میز پرت میکنه یا اینکه دوباره میکنتش یه دعوا و میره همه چیو میذاره کف دست مامانش اونام منتظر چیزی هستن که تیکه بندازن

خسته و دلشکسته...

احتمالا ازاین تغییر رفتارت و سردیت نگران شده

احتمالا حتی نمیتونم مثل قبلا وانمود کنم حالم خوبه کلا نقطه جوشم خیلی اومده پایین زود زود باهاش دعوام میشه جدیدا

خسته و دلشکسته...

تو این ۴ سال ازدواجمون هربار خواستم حرفی بزنم یه جمله که گفتم هزار جمله جواب داد و فرصت صحبت بیشتر ب ...

خب خودت پای حرفات واینسادی باید محکم میبودی به مادرش بگه مگه از مادرش میترسی 

خودت واقعا خراب کردی با رفتارات و سوتی هات اینحوری زندگی نمیشه که باید کوبنده باشه حرفات که حساب کار دستش بیاد نه اینکه فکر کنه ترسویی هر بلایی بخواد سرت بیاره این تازه شروع ماجراست روی رفتار خود خیلی کار کن 

خیلی عصبیه بهش گفتم نه کلی سر و صدا کرد میترسم ازش

مشاورتلفنی صحبت کن

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

چه شماره ای

1480 فک کنم بود مال بهزیستی. تخفیف اسنپ نگاه کن شاید داشته باشی