2777
2789
عنوان

خیلیییی بیشعورین

277 بازدید | 15 پست

البته همیشه بی شعوری فحش محسوب نمیشه 

بلکه یه بیماری اختلالیه مثه هنه اختلال های روانی دیگه 

حتی خود من هم به نوعی یه بی شعور حساب میشم 

یه کتاب در مورد بیشعورا پیدا کردم تو کیف شوهرم بود امروز سریع کردم به خوندش واقعا حس میکنم تا الان خیلی رفتارای بدی با بقیه داشتم یا به اصطلاحی بیشعور بودم 

اگه شمام میخواین از بیشعور نجات پیدا کنید 

این کتابو بخونید 

قصد بی احترامی ندارم گفتم که باوری یه نوع مریضیه 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یکی از ویژگی های کم شعوری یا بیشعوری هم جمع بستنه مخاطبین هست. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

اسم کتاب چیه

بیشعوری

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
البته یکی از ویژگی های کم شعوری یا بیشعوری هم جمع بستنه مخاطبین هست.

اینو گفتم یه چن نفر بیان شاید یه فرجی شد یه کتابی بخونن 

برای جذب بود 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
این کتاب که خیلی قدیمیه،تازه خوندی🤦🏻‍♀️

مهم رسیدنه 

بهتر از هرگز نرسیدنه

😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋