2777
2789
عنوان

محل کارم همه مردن

194 بازدید | 14 پست

من از تایم 9 صبح تا عصر ساعت 7:30 تو مغازه کار میکنم و همه همکارام مردن 

حالا واقعا حوصلم سر میره سرکار بخاطر همین با همکارام صحبت میکنم

یکم باهم صمیمی شدیم ولی بهشون گفتم مثل خانواده من هستن مثل برادر و پدر

واقعیش من حوصلم سر میره که هر روز این همه تایم  همش خشک رفتار کنم و با کسی حرف نزنم

ولی مادرم میگه باهاشون صمیمی نباش خوب نیست بعدا آشنایی کسی میاد مغازه یه جور دیگه فک میکنه

یا اینکه همکاران پرو میشن اجازه هر رفتاری به خودشون میدن

حالا موندم نمیدونم چی کار کنم میشه راهنماییم کنین

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست می گه..هر چه باشد او گل است...گل یکی دو پیرهن..بیشتر ز غنچه پاره گرده است..

شاعر چقدر قشنگ این مثل رو به شعر گفته و شما هم خیلی بجا استفاده کردی👏👏

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خدا رحمتشون کنه، چه اتفاقی افتاد که همه با هم مردن؟ 😳

مرد

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

یه متنی یه جایی خوندم خیلی عمیق بود نوشته بود با همکارت هیچوقت صمیمی نشو و با دوست صمیمیت هیچوقت همکار نشو شما فقط پولتو بگیر برو خونه ,برای منم همه همکارام مرد هستن ولی خیلی رعایت میکنم در حد چند جمله در روز صمیمیت زیاد توقع میاره شاید از سمت شما نه ولی از سمت اونا چرا

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵