2777
2789
عنوان

نمیخوام شوهرم و ببینم

1355 بازدید | 70 پست

سلام اگه کسی بیداره لطفا جواب بده 

من ۶ماهه عقد کردم 

الان ۲روزه سر یه قضیه ای با شوهرم قهرم و هیچی زنگ و پیاماشو ج ندادم و ندیدیم همو 

چون مقصره و به شدت بچه ننس

از موقعی ک عقد کردیم صبح ها منو میرسونه سرکار بعد خودش میره 

الان دیدم پیام داده صبح بمون باهم بریم 

ولی نمیخوام ببینمش و حرف بزنه 

از طرفی هم میگم الان میگه حرفم و گوش نکردی 

چیکار کنم ب نظرتون

خودم برم یا بمونم باهم بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اختلاف سر چی بوده آخه 

مثلا خیانت بوده 

کتک زدن بوده 

اختلافات عادی بوده 

اگه مورد سوم بوده باید یاد بگیری اختلافات رو باید حل کرد نه که با یه اختلاف کوچیک همه چیو کلا نابود کرد 

بمون باهم برید لج نکن که بدتر میشه

از همین الان هم سعی کن ناراحتی هات رو باهاش درمیون بذاری و منطقی باهم صحبت کنید اگر هم درست نشد از مشاور کمک بگیرید نذار مشکلات کوچک خیلی بزرگ و غیر قابل کنترل بشن

❤️🤍PEGAH🤍❤️

ببنید تو این قضیه ای که پیش اومده مامانش مقصر بوده وقتی ب شوهرم گفتم مامانت اینجوری گفت داری خودتو نشون میدی و دیگه حرفی ندارم 

منم ازون ب بعد دیگه جوابشو ندادم 

هدفم این بود انقد جوابشو ندم تا مجبور بشه با همون مامانش بیاد در خونمون 

بخاطر این میگم دوست ندارم صبح باهم بریم سرکار 

بمون و به حرفش گوش کن...اگه بری مطمعن باش عصبانی میشه وی چیزی بهت میگه که کار از این بدتر میشه...

برو ولی سرسنگین باهاش برخورد کن،بزار بفهمه اشتباه کرده..اگه دلیل سرسنگینیتو پرسید.گلایه کن و حرف دلتو بهش بگو

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببنید تو این قضیه ای که پیش اومده مامانش مقصر بوده وقتی ب شوهرم گفتم مامانت اینجوری گفت داری خودتو ن ...

مادرش اگه حرفی میزنه شما منطقی جوابشو بده و اصلا نیا به همسرت بگو مادرت فلان حرفو زد و چرا زد و ...

خب نمیتونه بره جلو دهن مادرش رو بگیره یا چسب بزنه به دهنش که