2777
2789
عنوان

بعد عمل لوزه میشه برنج خورد

1778 بازدید | 23 پست

سلام خواهرم عمل کرده ۱۴ سالشه لوزه دوم رو هیچی نمیخوره جز ویتامین ث ک میزاره گازش بره بعد میخوره بستی و شیرموز میکس میکنه مثل شیک شه و شربت اناناس و پرتغال کلا خیلی کم میخوره خیلی هم لاغر شده گیر داده غذا میخام تو نی نی سایت تاپیکارو دیدم بعد ۴ روز برنج میدادن مبشه کته درست کرد خیلی نرم له له کنیم با خورشت بخوره فردا؟؟

جواب بدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر گلم 

پسر من پارسال حراجی کرد 

تا دو هفته فقط آب سرد شیر سرد بستنی اب‌ میوه بدون تکه های میوه

سوپ سرد و میکس شده انواع فرنی و حلیم رقیق و سرد  

خطر خونریزی داره و اصلا نباید ریسک کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سلام عزیزم میتونه بخوره با گوشت کوب برقی براس له کنین با ماست قاطی کنین اولش گوشش درد میگیره یکم ولی به مرور خوب میشه 

من خواهرم ۹ سالش بود ۶ ماه پیش عمل کردن چیزی می‌خورد از درد به خودش می‌پیچید ولی خب مرور زمان خوب شد 

جراحی لوزه سخت بود؟؟!!!

جراحیش برای ما زیاد سخت نبود کلا خود دکتر عمل نمیکنه میده کارآموزهاش ما تو تکنسین اتاق عمل فامیل داشتیم بهش گفتیم هوامونو داشت بعد عمل هنوز اب دهنش رو نمیتونی قورت بده درد نداره فقط موقع بلع و چیزی خوردن

فکر کنم سختش باشه قورت بده حالت شیر برنج. یا فرنی یا شله زرد درست کن کامل له کن که بلعش سخت نباشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

نباید چیز سخت و سفت بخوره خطر داره ممکنه به زخم ها بچسبه و عفونت کنه. تا یک هفته فقط مایعات سوپ. بستنی بی رنگ . حتی من برای پسرم بعد ده روز تازه ذره ذره در حد شله زرد میدادم .پسر منم همش میگفت گشنه ام گشنه ام

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

نه نه اصلااا

حتما ببریدش سرم تقویتی بش وصل کنییید

من تا ۱۰ روز فقط مایعات میخوردم

بگو ویتامین ث نخوره منم خوردم لوزه ام خون ریزس کرد رفتم دکتر گفت نوشیدنی گاز دار و ترش نخور

فرنی درست کنید

ژله

سوپ رو تو غذا ساز بریزید و حتما حتما سرد باشه 

سلام عزیزم خوبی من دخترم ۷ سالشه یکم ماه گذشته‌ عمل کرد  من بد چهار روز سیب زمینی خلال با شعله کم براش سرخ کردم و یکم نرمش کردم با دست دادم آبگوشت با نون دارم ماست با نان نرم ریز کردم قاطی کردم دادم آبمیوه آب هویج بستنی دادم من با نظر دکترش دادم بعد ۱۰ روز استنبلی با گوشت چرخ کرده دادم از ۱۴ روز هم غدای خونه فقط برنج رو یکم نرم تر درست میکردم

نه نه اصلاااحتما ببریدش سرم تقویتی بش وصل کنیییدمن تا ۱۰ روز فقط مایعات میخوردمبگو ویتامین ث نخوره م ...

جز ویتامین ث هیچی نمیخوره شربت میخوره میگه میچسبه میگه این گلمو نرم میکه بی حس میکنه بهم انرژی میده روزی یکی و نصف میخوره