2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم افسرده ام یا نه

188 بازدید | 16 پست

یسری اتفاقا قبلا واسم افتاده خیلیم بد بودن ولی اون موقع اصن به روی خودم نیاوردم اما الان انگار کم کم دارم حس میکنم چقد اون اتفاقا داغونم کرده اینطوریم که دیگه انگیزه ای واسه هیچکار ندارم همش بغض دارم شبا بزور میخوابم به امید اینکه صبح دیگه بیدار نشم بعد از اونورم صبحا حوصله ندارم پاشم کارای عادیمو کنم خوابمم نمیبره بعد کلی هدف واسه چند ماه ایندم داشتم کلی ایده و اینا  داشتم کلیم واسش ذوق کرده بودم اما الان حوصله هیچکدومو ندارم چون مثلا واسشون تلاشمو کنم که تهش چی بشه 

اینطور ک مشخصه شما افسردگی داری

اینکه قبلا ب روی خودت نمیاوردی و .. نشون میده تو مرحله انکار بودی و الان تازه داری درک میکنیشون 

با روانشناس صحبت کنید

گمشده در جنگل متروکه ی افکار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپیست برو

اتفاقا اولای تابستون میخواستم برم یجا بعد رفتم خیلی خشک و ... بود انگار از روی کتابی چیزی حرف میزد بعد سر پولایی که برا اون موقع خرج کردم الان دیگه نمیتونم برم

اتفاقا اولای تابستون میخواستم برم یجا بعد رفتم خیلی خشک و ... بود انگار از روی کتابی چیزی حرف میزد ب ...

روانشناس خوب خیلی کم هست اول تحقیق کن بعد برو انشالله حال دلت خوب بشه💛

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چند ماه دیگه ۱۷ سالم میشه

خیییلی کمه بخای ناامید بشی به سن من برسی وای به حالت یه مشاوری چیزی برو بدتر نشی افسردگی خیلی بده من که خیلی وقتا میگم اگه بخاطر بچه هام نبود خیلی وقت پیش کارمو تموم کرده بودم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
خیییلی کمه بخای ناامید بشی به سن من برسی وای به حالت یه مشاوری چیزی برو بدتر نشی افسردگی خیلی بده من ...

اخه از وقتی بچه ام مثلا شاید اول ابتدایی این اتفاقایی که میگمو دارم تحمل میکنم ولی نمیدونم چرا هرسال که بزرگتر میشم بدتر میشن هرسال شب تولدم واسم عذابه چون میدونم یسال دیگه همه چیزای عذاب آورو باید از اول تحمل کنم 

اتفاقا من حدود ۲ سال پیش سعی کردم خودکشی کنم نشد به کسیم نگفتم و فکر میکردم الان نسبت به اون موقع خیلی بهترم ولی نیست