من خالمو با نخ بستم از صب تو نی نی سایتم کسی اگ تجربه انداختن با نخ داره کمک کنه باد کرده خون آبه ازش میاد رنگش سیاهه خیلییی دردناکه میسوزه میخواستم بسوزونم خانومه تو استخر گفت با نخ خیلی راحته دو روزه میفته الان نمیدونم چیکار کنم
من توی بارداری یه منگوله درآورد کنار گردنم، با نخ بستم چند روز بعد خودش کنده شد
اما کوچولو بود از از ماش کوچیکتر بود
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس کو یک هفتس این خون آبه طبیعیه؟خالم ی کوچولو بود الان اندازه ی کشمش پلویی بزرگ شده
مال مامان من اره سیاه شد بزرگ و بزرگتر شد تا اینکه کنده شد چون خون بهش نمیرسه اینجوری میشه ، بذارش بیخیالش شو تا کنده شده حالا ک ازنکارو کردی ولی من بودم اصن کاریش نداشتم
و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن