2777
2789

من خالمو با نخ بستم از صب تو نی نی سایتم کسی اگ تجربه انداختن با نخ داره کمک کنه باد کرده خون آبه ازش میاد رنگش سیاهه خیلییی دردناکه میسوزه میخواستم بسوزونم خانومه تو استخر گفت با نخ خیلی راحته دو روزه میفته الان نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی بارداری یه منگوله درآورد کنار گردنم، با نخ بستم چند روز بعد خودش کنده شد 

اما کوچولو بود از از ماش کوچیکتر بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

درد داشت ورم کرد

نه هیچی نشد 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پس کو یک هفتس این خون آبه طبیعیه؟خالم ی کوچولو بود الان اندازه ی کشمش پلویی بزرگ شده

مال مامان من اره سیاه شد بزرگ و بزرگتر شد تا اینکه کنده شد چون خون بهش نمیرسه اینجوری میشه ، بذارش بیخیالش شو تا کنده شده حالا ک ازنکارو کردی ولی من بودم اصن کاریش نداشتم

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن