2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمک کنید کسی ک خال گوشتیشو با نخ بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 19 پست
مال مامان من اره سیاه شد بزرگ و بزرگتر شد تا اینکه کنده شد چون خون بهش نمیرسه اینجوری میشه ، بذارش ب ...

استخر میرفتم رو گردنم بود همه میگفتن چرا برش نمیداری فک کردم شاید خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم اینجوریه فقط خون آبه ازش میاد

☺️عزیزدلم 

حالا بذار اگر دیدی خیلی درد میکنه تحمل نمیکنی برو دکتر ، باید محکم بسته بشه ک کمکم خون بش نرسه و خشک بشه بیفته خودم دست میزدم ب خالکش ک خیلییی نرم شد بود حالا نمیدونم همینجوری ابکی ک شما میگید بود یا ن

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن
☺️عزیزدلم حالا بذار اگر دیدی خیلی درد میکنه تحمل نمیکنی برو دکتر ، باید محکم بسته بشه ک کمکم خون بش ...

ن مال من مث سنگه از پایش خون آبه میاد همش میترسم عفونت باشه نمیدونم چرا گوش کردم با نخ بستم دکتر ۳۰تومن میگرفت تو ۱۰ثانیه در میاوردش فقط ازون آمپول بی حسیش ترسیدم