من خالمو با نخ بستم از صب تو نی نی سایتم کسی اگ تجربه انداختن با نخ داره کمک کنه باد کرده خون آبه ازش میاد رنگش سیاهه خیلییی دردناکه میسوزه میخواستم بسوزونم خانومه تو استخر گفت با نخ خیلی راحته دو روزه میفته الان نمیدونم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا بذار اگر دیدی خیلی درد میکنه تحمل نمیکنی برو دکتر ، باید محکم بسته بشه ک کمکم خون بش نرسه و خشک بشه بیفته خودم دست میزدم ب خالکش ک خیلییی نرم شد بود حالا نمیدونم همینجوری ابکی ک شما میگید بود یا ن
و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن
☺️عزیزدلم حالا بذار اگر دیدی خیلی درد میکنه تحمل نمیکنی برو دکتر ، باید محکم بسته بشه ک کمکم خون بش ...
ن مال من مث سنگه از پایش خون آبه میاد همش میترسم عفونت باشه نمیدونم چرا گوش کردم با نخ بستم دکتر ۳۰تومن میگرفت تو ۱۰ثانیه در میاوردش فقط ازون آمپول بی حسیش ترسیدم