[QUOTE=46291571]منم سه سقط داشتم یکی 18 هفته ..یکی 2 ماهه که باعث شد لولمو از دست بدم خارج رحم بود د ...
نه همیشه لوله رو از دست نمیدی اگه اولش متوجه بشن با امپول از بین میره ولی اگه دیر متوجه بشن با عمل البته بستگی به تیتر بتاست گاهی کم هست و با امپول رفع میشه خارج رحم خیلی کم پیش میاد که بعد از دو سال و نیم نازایی برای من پیش اومد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگهمنچیزی بدی گفتم فقط گفتمپوچکه بچهنیست همین منخودمممیدونم چطوریه قلب تشکیل نشده با ...
نه خدا نکنه کسی تجربه اش کنه...برای همدیگه همچین چیزی نخاین...من فقط منظورم این بود ک وقتی ازمایش ی زن مثبت میشه هنوز نمیدونی بارداری پوچ میشه یا نه واسه همین اون حس شیرین رو تجربه میکنی و بعد یهو از دستش ک میدی عین از دست دادن بچه است...شاید نشه گف غصه ش کمتره یا بیشتر ولی دل ادم ب درد میاد...خودم دوبار تجربه کردم هیچ فرقی نمیکنه چند ماه باشه
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
انشالله توهم به زودی مامان بشی یه مامان خوشحال و سرحال
ممنونم ازت ... فقط به دعای خیر محتاجیم ... تا خدا نخواد من بچه دار نمیشم .... خدایاااا قسمت میدم به صاحب این ماه و طفل شش ماهه اش دامن همه زنهای منتظر رو بزودی زود سبز کن