2777
2789
من همیشه واس دلداری دادن به خانومایی که سقط کردن تو هفته های پایین داستان خودمو تعریف میکنم. تا بلکه ...

خدا هرکسیو یه جور امتحان‌میکنه 

اگه صلاحش باشه منم‌با بارداری پوچ😊😊😊

فقط خدا به ادم‌شعور بده با بیشعوری امتحان‌نکنه😊

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته ...منم شش،ماهگی دوتا پسرم رو از دست داد ، جای زخمش تا ابد خوب نمیشه . هنوزم بچه دارم

بمیرم 😔

آره انگار تیکه ای از قلب آدمو با خودشون میبرن

تا ابد یه غم تو دل آدم میمونه که رفع شدنی نیست

بمیرممم 😭😢

خدانکنه . درسته از یادمون نمیره اما میشه کنار اومد باهاش

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
منم از تکون نخوردن هاش فهمیدم پسرم پر کشیده ، قلبش بی دلیل وایسادم ، کاش ما هم تو هفته های پایین از ...

منم همش همینو میگم کاش همون اول از دستش داده بودم نه اینقدر دیر که کلی باهم حرف بزنیم و ...😔

[QUOTE=46291571]منم سه سقط داشتم یکی 18 هفته ..یکی 2 ماهه که باعث شد لولمو از دست بدم خارج رحم بود دکترا تشخیص نمیدا متاسفم از اتفاقها...ببخشید یه سوال وقتی خارج از رحم باشه باید لوله رو از دست بدی؟؟ بعدش چی میشه؟؟؟

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

منم همش همینو میگم کاش همون اول از دستش داده بودم نه اینقدر دیر که کلی باهم حرف بزنیم و ...😔

کی اقدام میکنی واس بارداری?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.