2777
2789
چقدر مثه من بودی...من چهار ماهم تموم بود تقریبا که پسرم سقط شد...من لکه بینی داشتم خیلی کم اما چون ت ...

خدا بهت صبر بده عزیزم

و کمکت کنه

ان شاالله دیگه نیاز به کورتاژ نداشته باشی 

من هفته اول سقط یه گروه بودم و خیلی هم کمکم کرد که آروم بشم

اما بعد حرفای خاله زنکی و ... شد لفت دادم

الان گروهی نیستم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده عزیزم و کمکت کنه ان شاالله دیگه نیاز به کورتاژ نداشته باشی  من هفته اول سقط ...

ممنون عزیزم

ان شا الله خدا برای هیچکس نیاره درد بدیه و دامن همه منتظرا سبز بشه

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
منم دختر دسته گلمو تو هجده هفته از دست دادم الان چهار روزه که سزارین شدم . از سینه هام شیر میاد سفت ...

متاسفم عزیزم 😔 منم شیر داشتم و چند هفته درد سینه هم کشیدم و شبا از درد خوابم نمیبرد . خدا صبرت بده خانومی😔 خیلی سخته خیلی

من هنوزم داغش رو دلمه😢

من هم 2 تا سقط داشتم تو 5 ماهگی و 2 ماهگی. اونی که 5 ماهش بود رو دیدمش. با این که الان یه دختر قشنگ ...

متاسفم عزیزم 😔 چقدر سخت بوده که دیدیش 😢

خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه

منم مطمئنم بچه دار شم بازم چشمم دنبال همین بچم خواهد موند چون بیش از حد تصورم دوسش داشتم اولین بچم بود 😔😔