2777
2789

خانما کسی برا سم زدایی کبد روش خام گیاه خواری انجام داده؟ ایا باعث لاغری هم میشه. من شنیدم هرکی با طبع مخصوص خودش باید خام گیاه خواری مخصوص خودشو داشته باشه

من الان طبعم گرم وخشکه بنظرتون چه روشی باید خام گیاه خواری کنم. تا کبدمو پاکسازی کنم

خداوندا همان ده که آن به

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعت صفراوی هست

باید ناشتا خاکشیر و کاسنی بخوری تا صفرای کبد دفع بشه

یه سری مواد مثل سیر، پیاز، ادویه‌جات گرم، ترشی، فست فود، تخم مرغ، دم نوش، قهوه، شکلات، گوشت گاو، هم نباید مصرف کنی چون خشکی و گرمی رو تشدید میکنن

مواد مفید برای مزاجت: عرق بیدمشک، عرق شاهتره، آب انار، شاه توت، سوپ جو، مرغ، خورشت آلو، لیمو ترش، گوشت بره

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

من ي نفرو تو محل كارم ميشناسم كه خام گياه خواره قبلش بسيار چاق بود الان بدنش كاملا رو فرمه اما خب خام گياه خواهري واقعا كاره سختيه حتي چايي نميتوني بخوري !آجيل بو داده نميتوني بخوري فقط آجيل خام. نون نميتوني بخوري و و و

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من خام گياه خوار م ولى الان يك هفته اس دوره ٤٠ روزم تمام شده ٢٠ روز ديگه دوباره شروع ميكنم واقعا خوبه اولش واست سخته اما عادت ميكنى 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸

عزیزم خام گیاه خواری مال افراد به شدت بیمار و مسنه، نه افراد طبیعی و سالم! خام گیاه خواری بدنتو تصفیه میکنه اما به شدت ضعیف میشی جوری که نتونی یه ربع ورزش کنی و انرژی داشته باشی، قدرتت کم میشه، خیلی تحقیق کن ببین ارزش داره یا نه.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋