2777
2789

تازگیا ط خانوادم بین مادرم و خواهرم حالا ب دلایلی مشکلاتی ایجادشده ک واقعا قابل حل نیست مادرم خیلی داره اذیت میشه خواهرم ۲۶سالشه خیلی اذیتمون میکنه مخصوصا مامانمو حس میکنم مامانم افسرده شده میبینمش حالم بد میشه اینقد ک مامانم ط حال خودشه امروز داشت باهام درد دل میکرد میگفت مادر نشدی ببینی بعضی حرفای فرزندی ک عمرت پاش گذاشتی سخته بمیرم برا حالش نمیدونم چیکار کنم حالش بهتر بشه هرچی میگم بهش فک نکن خودش میاد سمتت بخدا میگه من فک نمیکنم فکرا میاد سراقم راست میگه بمیرم برا دلش نمیدونم کی اینقد خواهرم پر میکنه خدا ازش نگذره از اینک یکی ط گوش خواهرم میخونه مطمعنم ولی نمیدونم کیه تروخدا ی راهکار بدین چیکار کنم مامانم بهتر بشه خواهرم حتی رو خواهر کوچیکم هم تاثیر گذاشته اونم افسرده کرده نمیدونم دست ب چ کاری ببرم اوضاع خانواده بهتر بشه کار از صحبت ک راهنمایی گذشته چون تاثیری نداره راهنماییم کنید

وقت بیشترس برای مادر و خواهر کوچیکت بزار سعی کن ببریشون بیرون سرشونو گرم کنی بزار ی کم از فکر اون دربیان جو خونه رو شاد نگه دار ببین چطوری حالشون خوب میشه اونجوری حالشونو خوب کن پدرت خیلی مهمه تو این راه

خیلی میتونه ب مادرت کمک کنه اگر بهش امید داری حتما ازش کمک بگیر

بهش بگو قربون صدقه مامانت بره شادش کنه براش هدیه بخره گل بخره و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقت بیشترس برای مادر و خواهر کوچیکت بزار سعی کن ببریشون بیرون سرشونو گرم کنی بزار ی کم از فکر اون در ...

مامانم اکثر وقتش کار میکنه سرگرم کارشه ولی موقع کار کردن هم فکر میکنه بابام دیقا همین کارا رو میکنه اما گل نخریده تا حالا 

باورت میشه مامانم تا همین حالا نخوابیده بود یکم پیش رفت تو حیاط فک کردم میره دستشویی ط نگو نشسته ط حیاط باز هی فک میکنه خدا ب دلش نگاه کنه کمکش کنه تموم تلاشم اینه ک جو خونه رو حفظ کنم مخصوصا بابام خیلی سعی میکنه خانواده از هم نپاشه ولی این خواهرممم دختر اول هم هست نگم برات چجور دل مامانم خون کرده

مامانم اکثر وقتش کار میکنه سرگرم کارشه ولی موقع کار کردن هم فکر میکنه بابام دیقا همین کارا رو میکنه ...

شاید دوس پسر داره اون داره اذیتش میکنه شاید دوست بد گیرش اومده معلوم نیس

خدا خواهرتو برگردونه بچه هم نیس ک بگی بچست یا نوجوونه

نزار مادرت تنها بمونه شده برو پیشش ی کلیپ خنده دار بزار ببینه

شاید دوس پسر داره اون داره اذیتش میکنه شاید دوست بد گیرش اومده معلوم نیسخدا خواهرتو برگردونه بچه هم ...

به خدا اینستا بود داشت همش کلیپ غمگین و مردن و اینا میدید دارم میسوزم بخدا هرچی راهنمایی خواهرم میکنم هیچ از من بدش میاد فک میکنه بدش میخوام هرچی میگم شب میخوابه صب یادش میره ب مامانم فک میکنم گریم میگیره براش نمیدونم والا دوس پسر داره یا دوست بد داره یا فامیلای بد داریم اونا پرش میکنن خدا اونی ک از راه ب درش کرده رو لعنت کنه

مامانم ی زمانی قرص اعصاب مصرف میکرد خواهرم ی جور شده هرچی میشه ب مامانم میگه قرصاتو خوردی داغون شدم با حرفای خواهرم ببین دیگ مامانم چی میکشه بخدا

بخدا مامانم خیلی ادم خوبیه خیلی دلسوزه خیلی مهربونه خواهرم مامانم ب جایی رسونده ک مامانم نفرینش میکن ...

مادره دگ طبیعیه ی وقتایی از پاره تنش دلش میگیره 

ولی میگذره نگران نباش

اینا سرازیری زندگیتونه دوام نداره

فقط با ذکر و یاد خدا و صبر و تحمل بالا میشه خانوادتو دوباره برگردونی