2777
2789
عنوان

کمک نیاز دارم

122 بازدید | 18 پست

من همش تو ذهنم اتفاق بد برای اطرافیانم میوفته 

مثل طلاق مثل قهر و ....همش نگرانم همش دلشوره دارم ...آروم و قرار ندارم ..بعدشم عذاب وجدان میگیرم نکنه اینقدر فکر میکنم جذبشون کنم

سلام 

بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد داد

قرآن را به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتان صدای شما را بشنود بخوانید و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگویید تا امواج منفی گذشته از شما قطع شود و خواسته هایتان متجلی شود 

سیاه نپوشید و به قبرستان نروید و طلسم جادو که از دعا نویس ها گرفته اید به رودخانه یا دریا بیندازید و مستقیم به خداوند وصل شوید و از ایشان یاری بخواهید و ایشان را به وحدانیت و یکتایی بخوانید یقین داشته باشید خداوند بهترین و نیرومند ترین یاری رسان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد دادقرآن را به فارسی در مدت ۱۵ رو ...

خداروشکرر تا حالا پیش دعانویس نرفتم و اعتقادی ندارم ....ولی همش استرس دارم و نگرانم نکنه اتفاق بیوفته فکراب تو ذهنم

استرسم ازاین بیشتر میشه که باخودم میگم نکنه حالا که فکر کردم جذبشون کنم اتفاق بیوفتن

نه عزیزم این اتفاق نمیوفته. طبق کدوم قانون و قاعده ی دنیا این اتفاق میخواد بیوفته؟

نیکو صدام کنید❤️

خداروشکرر تا حالا پیش دعانویس نرفتم و اعتقادی ندارم ....ولی همش استرس دارم و نگرانم نکنه اتفاق بیوفت ...

عزمزم به خداوند اعتماد کن 

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

نه عزیزم این اتفاق نمیوفته. طبق کدوم قانون و قاعده ی دنیا این اتفاق میخواد بیوفته؟

همش نگرانم هی بقیه میگن آخر با قانون جذب 

جذب می‌کنی اتفاق میوفته حتما 😭آرامشم گرفته شده بخدا

همش نگرانم هی بقیه میگن آخر با قانون جذب جذب می‌کنی اتفاق میوفته حتما 😭آرامشم گرفته شده بخدا

اگه بخوایم به خاطر هر فرضیه ای تو دنیا نگران باشیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه عزیزم. به علم اعتماد کن. این مساله ای که شما میگی ثابت نشده. 

نیکو صدام کنید❤️

اگه بخوایم به خاطر هر فرضیه ای تو دنیا نگران باشیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه عزیزم. به علم اعتماد کن. ...

مرسی عزیزدلم بابت وقتی که می‌ ذاری وحرفای امیدوار کننده ت واقعا حال روحی خوبی ندارم از استرس و عذاب

مرسی عزیزدلم بابت وقتی که می‌ ذاری وحرفای امیدوار کننده ت واقعا حال روحی خوبی ندارم از استرس و عذاب

خواهش میکنم. خوشحالم که حرفام امید بهت بده. من شرایطت رو درک میکنم. تجربه ش رو دارم و میدونم سخته. هر وقت دوست داشتی میتونی پیام بدی. 

نیکو صدام کنید❤️

مشکلتون چیه شاید بتونم کمک کنم

مثلا تو اوج خوشی با خانوادم یکهو میگم نکنه اینا فقط چندروز باشه بعد خواهرم طلاق بگیره نکنه دیگه نتونه زندگی کنه یا بدتر از اینا اونقدر به چیزای منفی فکر میکنم باورت نمیشه