2777
2789
عنوان

پس انداز

754 بازدید | 18 پست

سلام خانما 

شما چجوری ماهانه از همسرتان پول میگریم و هم خرج خرید خونه مثل پیاز وغیره میکنید وهم مقداری برای خودتون مگذارید وهم پس انداز میکنید 

من شوهرم بازاریه .از وقتی ازدواج کردیم الان تقریبا یکساله و۱۵روزه هر روز میگه ندارم قبول دارم بازارش خوب نیست اما نباید همیشه پول بذاره توخونه مخصوصا که حالا حامله هم هستم دوس دارم پول پس انداز کنم اما نمیدونم چجوری کسی راهکاری بلده لطفا بگه 

ممنون

خرج خونه کلن باهمسرمه من چیزی نمیخرم.ولیماهی۱۵۰میده فقط خرجه خودم که باهاش قرعه میزارمو پس انداز میکنم.البته نمیدونه😅

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

منم شوهرم شغلش آزاده،واقعا وضع بازار کساده

من خودمم کار میکنم ولی هنوز حقوقم واریز نشده میره به پای قسط هامون

الان دارم از دندون درد میمیرم ولی پول ندارم برم دکتر😞

مریم ریزه میزه سابق  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهش صحبت کن ماهیانه یه مقدار بهت بده پول آریشگاه و نمیدونم خریدای زنونه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

شوهرمنم خورد خورد پول میاره و هربار یه مقداریشو ورمیدارم! 100ت باشه 10 تومن!500باشه 50 تومن! تو خرجای خونه گم میشه این پولا و اینکه شوهرم از خداشه من پس انداز کنم و کم و کسریای زندگیمونو باهاش جور کنیم!

من کارت حقوق دست خودمو..کلا چرخه ماهانه دست خودم. یه چیز بدی هم داره که استرسش مامنه..اما خوب پس انداز میکنم...از یه طرفم دست تو جیب خودم.هی به شوهرم نمیگم بد کم دارم...پولم تموم شد...چند بار خواستم پس بدم کارت رو دیدم نه خودم میتونم از اونو پول توجیبی بگیرم نه خودش قبول کرد گفت اینجوری خیالش راحت تره...

ببخشید ولی به قسمت پیاز و غیره خنده م گرفت 😂😂

من که هيچي پس انداز ندارم، دو ساله ازدواج کردم، همسرم کارش آزاده که چند ماهه تعطیل شده بود، تازه از امروز شروع کرده دوباره 

برای پس انداز من تو قرعه کشیه خونگي شرکت کردم، ماهی 1300باید بدم نهایتا سه و نیم سال ديگه 70تومن دارم 

خرج خونه کلن باهمسرمه من چیزی نمیخرم.ولیماهی۱۵۰میده فقط خرجه خودم که باهاش قرعه میزارمو پس انداز میک ...

چه تفاهمی منو تو داریم اقتصاد خونه ماهم اینجوریه

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤

شوهر من بازاریه،روزی دویست میاره خونه،من قسطارو مدم،ولی خرج خونه با خودشه کلا،ماهی 600هم واسه خودم برمیدارم.اصلا هم خسیس نیست،برعکس اینقد ولخرج ک من تصمیم گرفتم پولارو بگیرم ازش😊

بعضی از اقایون دیدگاهشون خاصه، منم شوهرم همه ی خرید خونه و خریدای منو انجام میده و هر چی بخوام در حد توانش فراهم میکنه ولی پول ماهانه و تو جیبی و پس انداز و اینا نمیده، میگه سر کار میرم و واسه هردومون خرج میکنم، پس انداز هم میکنم ، چیزی هم که کم نداری پس پول مسخوای چیکار😐😐

البته منم دوس دارم ماهانه یا پول تو جیبی بگیرم ولی خیلی اصرار نمیکنم چون حرفش منطقیه😊

باهش صحبت کن ماهیانه یه مقدار بهت بده پول آریشگاه و نمیدونم خریدای زنونه

بهش چندبار گفتم ماهانه بده بهش برخورد میگه تو هرموقع بخواب بهت پول میدم الان یه روز میگم پول بده میخوام برم جواب حاملگی و آرایشگاه میگه پول ندارم ‌.البته شوهر من اینجوریه ولی برادرشوهرم هر روز پول میریزه تو کارت زنش من برا ۵۰ تومن باید یک هفته التماس کنم .نمیشه واقعا اینجوری زندگی کرد بالاخره اتفاقی بیافته آدم باید پول تووخونش باشه .دوس دارم پس انداز کنم ولی واقعا نمیشه .خودم توخونه فال  میگرم الان مدتیه که فالم نمی گیرم. موندم چطور پس انداز کنم 

ببخشید ولی به قسمت پیاز و غیره خنده م گرفت 😂😂 من که هيچي پس انداز ندارم، دو ساله ازدواج کردم، همس ...

عزیزم بالاخره خرج خونه و مایحتاج خونه لازمه که خرید خونه باخودمه فقط بخوای گوشت بخری میشه ۱۰۰تومن. میگه ۱۰۰ تومن گوشت خریدی چخبره میگم بهش عزیزم چرخانده و خورشتی. همه چی گرون شده. با یا مثلا میرم روغن و وسایل بهداشتی میخرم میگه چخبره میگم لازمه توخونه .بخدا موندم چکار کنم .