2777
2789
عنوان

بینیم داغونه برم ترمیم یانه

227 بازدید | 15 پست

الان ۱۰ ماه ازعملم میگذره بینیم قبلا پهن وگوشتی بود بعدعمل واقعا هیچ فرقی نکرده همچنان بزرگه

دکتره گفت ۱ سال شد بیا ترمیم

حالا به نظرتون دوباره برم زیربارعمل ممکنه بینیم بهتربشه؟یا اینکه بیخیالش بشم باهمین دماغ بزرگ که اصلا انگارنه انگارعمل شده کناربیام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اوغات ترمیم باعث بدتر شدنش هم میشهمنم بینیم گوشتی بود با پوست زخیم و چرب الان ۴ ساله عمل کردم ک ...

منم پوستم فوق العاده چربه یعنی واسه همینه؟ یعنی ریسک نکنم برم ترمیم میترسم برم نکروز بشه

منم پوستم فوق العاده چربه یعنی واسه همینه؟ یعنی ریسک نکنم برم ترمیم میترسم برم نکروز بشه

میخوای عکس بینیم رو بزارم؟ الان ۴ ساله ک گذشته دکتر گفت نهایت تغییر ممکنی ک رو بینی چرب و پوست زخیم میتونه بکنه در همین حده 

میخوای عکس بینیم رو بزارم؟ الان ۴ ساله ک گذشته دکتر گفت نهایت تغییر ممکنی ک رو بینی چرب و پوست زخیم ...

یعنی من دیگه امیدوارنباشم که بعد سک سال ونیم ۲ سال خوب بشه. اخه همون لحظه که گچو برداشت بینیم خوب جمع شده بود ولی انگاردوباره برگشت به قبل

بازازشما خوبه جمع شده وقلمیه ازمن کاملا پهنه

بینی من خیلی جلوش بزرگ تر از این حرفها بود و از بقل هم قوز داشت و شدیدا چرب و پوست زخیم بود 

در این حد انتظار داشته باشید قطعا میشه شاید کمی هم بهتر 

اما مطمئن هستید انتخاب دکترتون خوب بوده ؟ 

بینی من خیلی جلوش بزرگ تر از این حرفها بود و از بقل هم قوز داشت و شدیدا چرب و پوست زخیم بود در این ح ...

حتما کاردکترم خوب نبود. بعدازشما بعد یکسال تغییرخاصی کرد یا ازهمون اول فرمش معلوم بود

حتما کاردکترم خوب نبود. بعدازشما بعد یکسال تغییرخاصی کرد یا ازهمون اول فرمش معلوم بود

واقعیتش اینه ک اول عمل کردم یک سوم اینی بود ک دیدید در مرور زمان خودش رو باز میکنه و نتیجه نهایی رو بعد دو سال می‌بینید و بعد دو سال ک شد این الان ۴ ساله ک میگذره دیگه هیچ تغییری نکرده 

من پیش متخصص گوش و حلق و بینی عمل کردم که الان رفته دبی و اونجا عمل میکنه ۴ سال قبل ۲۰ شد هزینش 

دکتر مهم ترین فاکتور هست من از طرز بیان دکترتون فهمیدم بیشتر ب فکر پول هست تا رضایت مراجعه کننده 

چون خانمی ک بینی منو عمل کرد از اول همه چیز رو رک و راست بهم گفت و تو مانیتور با هوش مصنوعی بعد عملم رک بهم نشون داد ک دقیقا همون شد 

واقعیتش اینه ک اول عمل کردم یک سوم اینی بود ک دیدید در مرور زمان خودش رو باز میکنه و نتیجه نهایی رو ...

ترمیمو قرارشده رایگان انجام بده فقط من هزینه کلینیک بدم. خودشم قبول داره گندزده. من بینیم ازاول عمل تا الان همچنان بزرگه تازه روزبروز بدترهم میشه

ترمیمو قرارشده رایگان انجام بده فقط من هزینه کلینیک بدم. خودشم قبول داره گندزده. من بینیم ازاول عمل ...

اگه ترمیم برای کسی انجام داده اول ازش بخواید نمونه نشونتون بده ک بهتون ثابت بشه ترمیم رو میتونه درست انجام بده ک یک وقت بدتر نشه از الان 

مطمئن شدید انجام بدید 

انشالله اینبار عالی در بیاد