2777
2789
وااااااای . عزززززززیززم. سپیدارررر جوووون. دیشب جایی بودم نت نداشتم. هی گفتم باید یه جور ببینم سپید ...

ستاره جون چله سوره یوسف بردار با بقیه منتظرا 

1100 بار باید خونده بشه

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
وااااااای . عزززززززیززم. سپیدارررر جوووون. دیشب جایی بودم نت نداشتم. هی گفتم باید یه جور ببینم سپید ...

ایشالا انتظارت به سر میاد و به زودی نی نی دار میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الان تاپیک بیبی چک یه کاربری رو دیدم غم عالم تو دلم نشست،،گفتم یعنی میشه ای وی اف بعدیم مثبت بشه ...

ایشالا به زودی نی نی دار میشی باران جون

سلاااام عزیزم مثبته منم دیروز دوتا مدیکور گذاشتم هاله انداخت کمرنگ بود امروز لاوین روز گذاشتم هاله ا ...

عزیزم جواب آزمایشتو گرفتی ؟ 

عزیزم جواب آزمایشتو گرفتی ؟ 

بله عزییزم مثبت بود اما رتجش خیلی کم بود

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
سلام عزیزم از اول تاپیکت کارم گریه بوده تا الان منم 8 ساله دلم نی نی میخواد توروخدا حالا که خداوند ن ...

وفا جون درکت میکنم انتظار خیلی سخت و دردناکه 

ایشالا شما هم این ماه خبر خوش میگیری 

من چله سوره یوسف برداشتم ، 1100 بار سوره یوسف باید خونده بشه که من با بچه های نی نی سایت خوندم نفری 40 تا خوندیم

حتما امتحان کن

ایشالا به زودی مامان میشی 

به همسرت خبر دادی ؟ 

شب خبر میدم 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
آره عزیزم خدا رو شکر مثبت بود  

ج آز ت چند بود؟ تاخیرداشتی؟