2777
2789

اگه یه نفر تو روزای سخت شما که کار ثابتی نداشتید و با بیماری و مشکلات مالی و جسمی درگیر بودید مدام تحقیرتون میکرده و شغل و موقعیت و خوشبختی خودشو به رخ تون می‌کشیده، الان از نازایی رنج ببره و تو سن 42 سالگی هنوز باردار نشده باشه 

شما برای مادر شدنش دعا میکنید؟ 

صادقانه جواب بدید ممنون🙏

اره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بله

چون او بدی کرده

ولی من خوبم یعنی دوست دارم واقعا آدم خوبی باشم و براش دعا میکنم.

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

آره 

البته مادر نشدن چیز خاصی نیست که بابت نشدنش تحقیر بشه 

حیوانات هم تولید مثل بلدن 🙂

ولی این که قبلا شمارو تحقیر می‌کرد حق دارید بابتش ناراحت باشید ولی بذارید پای این که از درون کمبودهای بچگی داشته که میخواسته خلاهاش پر بشه چه بسا همه ما انسانا دارای خطا هستیم .. 🥲

☮️🤍

اره 

یکی نزدیکانم خیلی اذیتم کرد خیلی فخرفروشی کرد جدا شد رفت یعنی بدترین رفتاری که یک ادم میتونه ایشون انجام داد 

اون روز فهمیدم اتفاقی براش افتاده خیلی ناراحت شدم براش همسرم گفت چرا براش ناراحتی خدای تو اون بع این روز انداخته 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

نه

حتما خدا صلاح نمیدونه نداده

یکی تو همین نی نی سایت میگفت خانمه بعد چند سال بچه دار شده ، نازا بوده ، خوشبختم بودن ، مشکل هم نداشتن ، زندگی خوب برا بچه فراهم کردن

تو نوجوونی دختره خودشو از پنجره میندازه پایین خودکشی میکنه