2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام عزیزم مثبته منم دیروز دوتا مدیکور گذاشتم هاله انداخت کمرنگ بود امروز لاوین روز گذاشتم هاله انداخت کاملا واضح بود رفتم آز جوابم ساعت ده حاضر مبشه 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
سلاااام عزیزم مثبته منم دیروز دوتا مدیکور گذاشتم هاله انداخت کمرنگ بود امروز لاوین روز گذاشتم هاله ا ...

ایشالا که مثبت باشه و مامان بشی منتظریم زود بیا خبر بده 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
سلام عزیزم  مبارک باشه مامان شدنت  وقتی جواب ازمایشتو گرفتی ب ما هم خبر بده و بی خبرمون ...

ممنونم . انشاالله خدا قسمت همه منتظرا بکنه   

خییییلی مبارکه. خدا پاداش صبرتو بهت داده. آزمایش دادی بیا بهمون خبر بده  😍😍😍

تبریک میگم عزیزم . تو این حالت برا منتظرای سایت دعا کن گلم . مخصوصا برا مینا دیروز خیلی ناراحت شدم ب ...

به حرف دکترا گوش نده.به من گفتن تنبلی تخمدان داری و باید تا یکسال باردار بشی وگرنه نمیشی.من بعد از 3 ...

ایشالا نی نی شما به سلامتی دنیا بیاد و خدا قسمت همه منتظرا بکنه

مبارکه تواین حال خوشت دعاکن خدانی نی من هم بهم بدگردونه بزودی

ممنونم . انشاالله خدا قسمت همه منتظرا بکنه    انشاالله به زودی نی نی قشنگت بر میگرده

سپیداررررر جون انشاءالله که آزمایشتم مثبته . عزززریزم مبارکت باشه😍😍😍😍😍

انشالله شما هم به زودی مامان میشی