الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسختی تحمل کردم،چاره ای جز تحمل نیست😢انشاله همه منتظرا مامان بشن
ناامیدنشومنم هفت سال چشم انتظاری خداهردوردیه جابهم دادیه دختروپسرنازکه عاشقشونم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من دکترم ناامیدم کرده بودگفت نامه میدم واسه کشت اینقددلم گرفته بودکه باگریه گفتم خدایااگه بچه میدی همینجوری بده نه باکشت گذاری .خداناامیدم نکردهمون ماه دوقلوهاموباردارشدم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍