2777
2789

وای عزیزم مبارکه بنظرم برو ازمایش خون بده مطمئن مطئن بشششیییی

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییییییییییییییی...عزیز دلم...من هم از این بی بی چک استفاده کردم.اگه منفی باشه اصلا و اصلا خط دوم نمی افته..و اگه بیفته یعنی مامان شدی100 در100......بچه اولتونه؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
خط کنترلش هم کامل پررنگ نیست  خراب نبوده بی بی چکش؟

اگه حامله باشی ممکنه نشون نده و خط نیوفته..اما محاله حامله باشی و نشون نده.اینو رو جعبشم نوشته.

اگه حامله باشی ممکنه نشون نده و خط نیوفته..اما محاله حامله باشی و نشون نده.اینو رو جعبشم نوشته.

خدا کنه 

این همه سال حسرت بچه 

همش دیدن بی بی چک منفی 

خدا کنه واقعا مثبت باشه   

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
خدا کنه  این همه سال حسرت بچه  همش دیدن بی بی چک منفی  خدا کنه واقعا مثبت باشه &n ...

موهای تنمو که هیچ..موهای صورتمم سیخ کردی.من خیلی احساساتی هستم..الان منم میزنم زیر گریه هااااااا  از وقت پریودت گذشته؟

موهای تنمو که هیچ..موهای صورتمم سیخ کردی.من خیلی احساساتی هستم..الان منم میزنم زیر گریه هااااااا &nb ...

خودم نمیدونی چه حالیم 

آره تاخیر دارم 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید.