2777
2789

🧚‍♂️🧚🧚‍♂️شرایط تون اگه بچه اول خانواده که دچار مشکلاتی بودین 

و الان  دانشجو یه رشته دیگه بودین 🧚‍♂️🧚🧚‍♂️

تعداد رای : 25
نظرسنجی
حقوق دانشگاه های تهران
10
40%
پرستاری مامایی ووو
8
32%
طراحی لباس
3
12%
یا رشته ای که خودتون میشناسید رو بگید
4
16%

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سنت میخوره بروتربیت معلم ازهمون روزاول حقوقت میدن خیلی خوبه تضمین شغلی خواستگارفراوان😂بچه موردعلاقه خوانده(ضامن)

حیف سنم نمیخوره وگرنه میرفتم خیلی بهترازاستخدامیه قبول شدنش راحت تره 

اگه سنت میخوره بروتربیت معلم ازهمون روزاول حقوقت میدن خیلی خوبه تضمین شغلی خواستگارفراوان😂بچه موردع ...

۲۱ سالمه سال بعد درسم تموم میشه به نظرت کنکور بدم برای فرهنگیان 

یا آزمون استخدامی بدم ؟برای دبیری

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

اگه سنت میخوره بروتربیت معلم ازهمون روزاول حقوقت میدن خیلی خوبه تضمین شغلی خواستگارفراوان😂بچه موردع ...

وای دقیقاااااا 

خود معلم های ما از بس راضی بودن همیشه میگفتن بهترین شغل برای ی زن معلمیه 

بعد میگفتن خاستگار زیاد براتون میاد😂😂

هوم
۲۱ سالمه سال بعد درسم تموم میشه به نظرت کنکور بدم برای فرهنگیان یا آزمون استخدامی بدم ؟برای دبیری

ازمون استخدامی بده چون فرهنگیان یکم سخته

البته دبیری و ابتدایی زیاد تفاوتی نداره 

هوم
۲۱ سالمه سال بعد درسم تموم میشه به نظرت کنکور بدم برای فرهنگیان یا آزمون استخدامی بدم ؟برای دبیری

فرهنگیان تنهاچیزی ازکنکوربه نظرم ارزش داره فقط فرهنگیانه ازهمین الان شروع کن خوندن استخدامی تا۴۰میتونن شرکت کنن فقط سر۲یا۳نفرولی فرهنگیان فقط گروه سنی خاصن ان معدلتم که خوب باشه دیگه صددرصدقبولی

من راجب استخدامی زیاد چیزی نمیدونم از کنکور که سخت تر نیس نه؟ یا هس؟قربانت🥰

بعله۱۰تای کنکوره خیلی خیلی خیلی سخته چون همه میخونن بعدامتیازتاهل وفرزندم هست میبینی رقیبت یه خانمه با۵تابچه متاهل۲امتیازبازای هربچه ام۲امتیازخالص هست بعداون قبول میشع توی جوان مجرد۲۵ساله میفتی 

فک کن از۴۰سالگی بره سرکارباقانون۳۹سال کارکی بازنشست میشع