2777
2789

بچم 24 روزست.. چندروزه مماخش میمی داره.. امروزم یهوووو مدفوعش سبزتیره شد.. ازصبحم دوبار گوشه ی چشمش ی کوچولو کثیف بود

هرچی میگم مامانم میگه نههههههه

اعصابم خوردشده دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پهلو هاشو همیشه با یه روسری یا دستمال ببند  بخطر پهلوهاش که سرما میخوره  زیرش سبزه چشمشم پماد استریل چشمی هرشب بزن در طول روزم با چایی تیره تمیز کن میتونی یکم بارهنگ و بجوشونی و بانبات بدی من واسه پسرم اینکارا رو میکنم خوب میشه 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
مامانم رو اعصابمه  زیادم نمیتونم اصرار کنم میترسم ناراحت بشه میگم ببرم دکتر میگه نه چیزیش نیس ...

نگران نباش. گوشه چشمش تو نوزادها طبيعيه. هنوز مجراي اشكيشون درست باز نشده. و مدفوع سبز پسر منم واااي تا كي مدفوعش سبز بود ربطي به سرما خوردگي حتما نداره. پهلوهاشو چرب كن حتما گرم نگهدار. 

مامانتون درست میگن این چیزایی که شما گفتین اصلا سرما خوردگی نیست

دخترمنم این علائمو داشت 

نوزادا معمولا دماغشون کیپه 

دختر من حساسیت داشت پی پیش سبز بود 

چشمشم بیشتر بچه ها اینجورین 

دخترمو بردم دکتر گفت مجرای اشکش کیپه و قطره داد 

البته شاید نی نیت  سردش شده 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
یعنی بینیش کیپ هست؟؟اگه نفخش زیاده وبینیشم کیپ ومدفوعشم سبزه احتمال الرژی هست ببشترتاسرماخوردگی  ...

بله دقیقا هم بینیش کیپ میشه چندروزه هم نفخ داره.. امروز اولین بار بود مدفوعش سبز تیر ه شد

مامانم رو اعصابمه  زیادم نمیتونم اصرار کنم میترسم ناراحت بشه میگم ببرم دکتر میگه نه چیزیش نیس ...

اگه خواستي ببري دكتر الان فصل خيلي بديه تو مطب پر از بچه مريض. سعي كن حتما وقتي بري كه تا نوبتت شد بري داخل و حتمن با همراه برو اون تو مطب بشينه توبچه رو بيرون تو هواي پاك نگهداري. 

عزیزم مدفوع سبز بدلیل شیر خوردن مقطع هم هست.گوشه چشم احتمالا مجرای اشکش کامل باز نیست.و اینکه بچه هر دو هفته یبار باید چک بشه اوایل خوب ببر دکتر.سر بچه ت و سلامتیش با هیچکس تعارف نداشته باش.واسه اروم گرفتن خودتم که شده ببر دکتر چک کنه خیالت راحت شه

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭