2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

1049 بازدید | 61 پست

سلام خانمها 

ناخواسته باردار شدم 

از سقط میترسم از کشتن بچه خودم میترسم 

شوهرم با بچه کاملا مخالف 

حتی میترسم بهش بگم باردارم 

اخلاقش اصلا خوب نیست که بخوام باهاش صحبت کنم 

الان هم از به دنیا اوردنش میترسم هم از سقطش 

بنظر شما چکار کنم چاره ای به نظرتون میاد بهم بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری میگین ناخواسته انگار اون شب چشاتون بسته بود

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیزم بی احتیاطی کردی گردن خدا ننداز حالا به همسرت بگو شاید کنار اومد

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

چیزی ب اسم ناخاسته وجود نداره فقط انقد تو حال و هوای خودش بوده شوهرت کنترلش از دستش دررفتهچیه همش نا ...

اخه قرص ارژانس خوردم هر دفعه که شک داشته باشم بهش 

خدارو شکر کن که خدا راحت بهت بچه داده از شوهر و حرف مردم نترس فقط از خدا بترس 

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

بچه چندمته

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند