2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 61 پست
هفته ۱۱ هستی خب چه برنامه ای برای آینده فرزندت داری

من نمیدونم جنسیتش چیه که بخوام اینده نگری کنم 

دختر دوس دارم از تنهایی ادم در میاد سنگ صبور میشه ولی میترسم اونم یه روز شوهر کنه به یکی مث باباش بدبخت بشه

من نمیدونم جنسیتش چیه که بخوام اینده نگری کنم دختر دوس دارم از تنهایی ادم در میاد سنگ صبور میشه ولی ...

تو بدبخت نیستی عزیزم 

خداوند تو سختی ها بهترین را بهت هدیه می ده 

مشاور هستم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگید با وجود خوردن قرص بازم باردار شدی پس حتما خدا خواسته هست عزیزم نه ناخواسته 

به خدا اعتماد و توکل کن و مطمئن باش وقتی خودش داده پس حتما حواسش هست یقین داشته باش 

چه بسا با اومدن این فرزند شوهرت هم درست و اصلاح بشه ان شاالله 💚🌷 

برای سلامتی تون حمد میخونم 🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
چیزی ب اسم ناخاسته وجود نداره فقط انقد تو حال و هوای خودش بوده شوهرت کنترلش از دستش دررفتهچیه همش نا ...

باید مجرد باشی ک اینطور حرف میزنی

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

ببین دوست عزیز اگه همسرتون اخلاق خوبی نداره و راضی نمیشه بچه رو اصلا نیار چون زندگی اون هم نابود میشه 😣

در ضمن چون هفته 11 تون هست اگه سقط کنید اشکالی نداره چون قلب هنوز تشکیل نشده ( از ماه سوم به بعد قلب تشکیل میشه) پس اون جنین روح نداره

عزیزم شما الان باید بری وقت سونو ان تی بگیری دیگه 

بچه الان کامله به سقطش اصلا فک نکن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
ببین دوست عزیز اگه همسرتون اخلاق خوبی نداره و راضی نمیشه بچه رو اصلا نیار چون زندگی اون هم نابود میش ...

والله ما شیش هفتگی میریم سونو صدای قلب بچمونو میشنویم

بعدم از لحظه ایی که انعقاد نطفه بشه هرکاری بکنی و اون اسیب ببینی مثل قتله

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
ببین دوست عزیز اگه همسرتون اخلاق خوبی نداره و راضی نمیشه بچه رو اصلا نیار چون زندگی اون هم نابود میش ...

تورو خدا وقتی سواد ندارید الکی فتوا ندین 

جنین ۱۱ ماهه کامله چجوری قلب نداره 

قلب جنین بین ۵ تا ۸ هفته تشکیل میشه 😑

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

خودتا بزن ب بدحالی  برید دکتر مثل توی فیلما بگه خانم شما باردارید...اونوقت ببین واکنشش چی هس؟ بچه خودشو دوست داره من مطمئنم...اگه گف نمیخام بگو باشه ولی عوارضشو شما باید متحمل بشید ن اون آقا و این ی ظلم بزرگ...

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی...