2777
2789
عنوان

محبت زیادی به پسر غریبه

83 بازدید | 6 پست

من دخترم...نمی دونم بعضی دخترا چطور میتونن به یه پسر غریبه اعتماد کنن و آینده شونو کنارش تصور کنن...منظورم دوست پسره...یعنی تجربه ی بقیه رو نمی شنون؟

هر لحظه ممکنه اون پسر شمارو ترک کنه....اون وقت شما می مونید با یه قلب شکسته و روان آسیب دیده....

محبت هاتون رو نگه دارید برای آدم درست و همسرتون ...

عشق رو با هر کسی تجربه نکنید...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اعتماد نکنیم پس چجوری ازدواج کنیم؟! اما اینکه صدتو بذاری برا طرف اشتباهه

اگر به قصد ازدواجه تایمش کوتاه باشه به نظرم و خانواده هارو سریع در جریان بذارید...پسرا اگه خانواده هارو در جریان نذاری هر سو استفاده ای میکنن...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

وقتی دلت جایی گیر باشه نگاه نمیکنی که اون همسرته یا پسر غریبهفقط میدونی که برات عزیزه و نباید باهاش ...

منظور من دخترایی بودن که تایم زیادی با یه پسری در ارتباطن و هدف رابطه هم اصلا مشخص نیست...قول های الکی....حرفای الکی....بعد یه دفعه به خودشون میان میبینن تایم زیادی از بهترین روزهای زندگیشونو گذاشتن پسره هم ول کرده رفته...

منظور من دخترایی بودن که تایم زیادی با یه پسری در ارتباطن و هدف رابطه هم اصلا مشخص نیست...قول های ال ...

اینو دقیقا توی یکی از نزدیکام دیدم

میگفت دوستش دارم و منطقی نبود

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/