2777
2789

زنگ زدم یجا واسه کار بجای اینکه بگم کی خدمت برسم گفتم کی تشریف بیارم خانمه گفت خبرمیدم کی تشریف بیارید دیگه هم زنگ نزد خودم زنگ زدم

جلو این همیشه سوتی میدم بیارم رفتم حضوری سلام احوالپرسی گررررم خواستم عذرخواهی کنم بابت تاخیر تو حضورم نذاشت حرف بزنم  گفت بفرمایید بشینید منتظر مصاحبه بمونید آب شدم جلوی بقیه

ما سر کلاس بودیم با دوسه تا بچه ها بحثمون این بود استاد کیو بعنوان سرگروه گروه ما تو ازمایشگاه میکنه من بلند گفتم استاد منو میکنه من مطمنم یهو دیدم کلاس اصلا ی جوری ساکته🥲 همون لحظه استاد اوگد تو خیلی بد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با شوهرم رفته بودیم یه شهر دیگه خونه دوستش

منم اصلا عادت به شب بخیر گفتن ندارم

شب که میخواستیم بخوابیم زن دوست همسرم بهم گفت شبتون بخیر.منم هول شدم گفتم خدافظ😓😓😓

یعنی دل نمی خواست صبح شه😥😥

من ک سلطان سوتی های نامنظمم سوتی لفظی سوتی عملی🤣 

یه سری پشت فرمون بودم داشتم تمرین میکردم اوایلشم بود برای همین استرس داشتم 

بعد اومدم بگم دلم هوس اب طالبی کرده 

گفتم هوسم دله آب طالبی کرده😐😂 آخه یکی نیست بگه مجبوری تو اون وضعیت هوس خوراکی کنی اصلا هوس کردی اوکی مجبوری حرف بزنی!!! 

حالا ضایع تر از من دوستم بود که نفهمید من سوتی دادم🤣🤣🤣 بیچاره از رانندگی من انقد استرس داشت نگرفت چی گفتم منم ب روی خودم نیاوردم😂 

یسریم چندسال پیش تو کلاس بودیم تیچرمون ضرب المثل نوشت اومد توضیح بده که حدس بزنیم من سریع پریدم گفتم لبش پای گورهههه؟؟؟ 

تیچرمونم خندید گفت آره آفرین لبش پای گوره😂😂😂 

پر کلاغیم یبار گفتم کر پلاغی😐 

یسریم سر کلاس اومدم بگم اختاپوس 

هشت پا و اختاپوس قاطی کردم گفتم هشپاخوس😐شاگردامم نامردی نکردن دیگه از بعدش همین کلمه رو یادشون موند و گفتن😒😂 

دیگه فعلا همینا رو ازم داشت باش🤣🤣

ما سر کلاس بودیم با دوسه تا بچه ها بحثمون این بود استاد کیو بعنوان سرگروه گروه ما تو ازمایشگاه میکنه ...

واااااااای واااااااای😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامانم بجا غم اخرتون باشه به صاحب مجلس گفت بار اخرتون باشه

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
چند سال پیش تو کلاس زیست به فشار خون گفتم فشار ک...😂🤦‍♀️جالبه یکی دو دیقه بعد فهمیدم چی گفتم، کم م ...

وای ببین فامیلمون می گفت خیلی سال پیشا دکتر هندی اومده باباشو معاینش کنه گفته ...ونت کثیفه اونم گفته ...ون خودت کثیفه آخرش فهمیده بیچاره می‌گفته خونت کثیفه