2777
2789

من خیلی حوصله ام سر میره و از اونجایی که عاشق بچه ام و بچه دار نمیشم خیلیییی حالم بده همش گریه میکنم،روزا بیشتر تنهام شوهرم سرکاره،هیچ سرگرمی جز گوشی و.تی وی ندارم ،به شدت درونگرا و کم حرفمو صدالبته خجالتی،بیشتر دوس دارم تو خونه باشم ،نمیتونم سرکار برم چون خجالت میکشم ارتباط بگیرم با بقیه ،هیچ کلاسی واسه سرگرمی نمیرم چون تنها نمیتونم برم اصلا،درواقع حوصله ندارم ،این روزا بشدت نبود نینی رو تو زندگیم حس میکنم،خیلی سخت میگذره روز و شبم حتی حوصله خوابیدن هم ندارم ،تا تلویزیپن در مورد نینی حرف میزنه یا نشون میده گریه ام.میگیره ،فک کنم دارم دیوونه میشم☺ شماها چطور میگذرونید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دوستی هم ندارم تو شهرمون ،و دوستام همه مربوط به دوران دانشگاه بودن که اونام شهرای دیگه زندگی میک ...

نیت کن بخدایت اعتماد کن و اصلا رها کن خودتُ تا اتفاق شیرین برات رقم بخوره

اما

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم
@trustisho روبیکا

قربون خدا برم کارش برعکسه نا شکری نمیکنم ولی نا خواسته و بدون برنامه ریزی باردار شدم حالا مهر که بشه ...

دقیقا کار خدا برعکسه!

خدارو روزی هزارررر بار شکر کن که راحت و بی دردسر میتونی مادر بشی،،،یک لحظه نمیتونی تصور کنی انتظار چقدر سخته،من امیدی هم ندارم دیگه درواقع،تا اخر عمرم فکر کنم مادر نشم ،حسرت به دل میمیرم

🖇

نماز_درخواست_فرزند : 👇

👌 نمازی است که هنگام ظهر روز جمعه بین دو نماز خوانده می شود . محمد بن مسلم می گوید : امام صادق علیه السلام فرمود : ↯↯

👌 هر کس بخواهد بچه دار شود بعد از نماز جمعه دو رکعت نمازبا رکوع و سجده های طولانی بخواندو بعد از نماز این دعا را بخواند : ↯↯

✨اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏ لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداًفَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا ✨

🌟 این نماز برای خواستن فرزند پسر نیز مفید است

رفرنس: جمال الاسبوع ص ۴۴۰

#باب_طلب_فرزند

🖇

اینکاروانجام بده سفره رقیه هم نذرکن انشالله خدا خودش کمکت میکنه جمعه سفره رقیه داریم برات حتمادعامیکنم انشالله حاجت بگیری اگرم نشد حتما حکمتی توش هست کارخدا بیحکمت نیست