2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه ندارید چطوری روزا رو میگذرونید

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 44 پست
منم تنبلی تخمدان دارم دو سال اقدام کردم اما نمیشه دیگه سعی میکنم بیخیال باشم انقدر متفورمین خوردم خس ...

میدونی اصلا نمیتونم بیخیال باشم تو روزایی که دیگه بیخیالم مثلا هم باز فکرم به اینه که این ماه پریود میشم یا نه 

اسی برای بارداری پیازدرمانی انجام بده خیلی موثره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تونستی دانشگاه بری ،پس سر کار هم میتونی بری ،خودتو از این موانع ذهنی آزاد کن ،نمیتونم برم سر کا ...

همش باید یه نفر باهام باشه وقتی کسی همراهم نیست و تنهام دلم نمیخواد برم کلاس یا باشگاه یا هر چی،تنهایی انگار از پس هیچی برنمیام

اسی اگه هردو مشکلی خاصی ندارین سعی کن کلا طبعتو عوض کن رژیم غذایی سالم برا خودتون در نظر بگیرن و بی ...

مشکل داریم ،مشکل اسپرم بشدت ضعیف،95درصد اسپرما تو اخرین ازمایش که واسه ای وی اف بود مرده بودن،پاسه همین ای وی افم شکست خورد و انتقال ندادم

سلام عزیزم،میدونم ناراحتی،واقعا حق داری ،منم قبلاً وقتی دوستم باردار شد خیلی دلم میخواست بچه دار بشم ...

سلام هزیرم ،ممنونم از انرژی خوبت ،انشالله به زودی یه خونه عالی میخری و کلی توش کیف میکنی

ای بابا حالا من نمیخوام از بین نمیره به خ ا خسته شدن ای کاش خدا به من نمی داد میداد به تو الان میخ ...

اخه اینکارای خدا چه حکمتی داره ،ادمارو عذاب میده یکی رو با دادن بچه یکی رو با ندادنش،یعنی واقعا خدایی هست؟

ناشکری نکن گلم اون بچه رو در اینده بیشتر از هرکسی دوست خواهی داشت دعا کن سالم به دنیا بیاد فقط

ای بابا حالا من نمیخوام از بین نمیره به خ ا خسته شدن ای کاش خدا به من نمی داد میداد به تو الان میخ ...

عزیزم تایپیکاتو خوندم ،نمیخوام خدایی نکرده با حرفام اذیتت کنم ولی اگر میدونی واقعا این بچه رو نمی‌خوای فکرات و بکن به یکی که میدونی بچه میخواد بدش،البته دل بزرگی میخواد چون سخته😢این بچه یه هدیه از طرف خداست ،میدونم شرایط شما خیلی سخته ولی اگه دلشو داری وقتی دنیا اومد با دکتر یا بیمارستان هماهنگ کن بسپارش دست یه خونواده که بچه میخوان،انشالله خدا کمکت کنه😢😢من بچه دومم خدا خواسته بود ولی الان از شیرینیش هرچی بگم کم گفتم،اما کسایی که دست تنها هستند واقعا براشون سخته،خدا انشالله به شما و بچتون سلامتی بده و حال خوب❤️❤️و بهترین هارو براتون رقم بزنه❤️❤️