من خیلی حوصله ام سر میره و از اونجایی که عاشق بچه ام و بچه دار نمیشم خیلیییی حالم بده همش گریه میکنم،روزا بیشتر تنهام شوهرم سرکاره،هیچ سرگرمی جز گوشی و.تی وی ندارم ،به شدت درونگرا و کم حرفمو صدالبته خجالتی،بیشتر دوس دارم تو خونه باشم ،نمیتونم سرکار برم چون خجالت میکشم ارتباط بگیرم با بقیه ،هیچ کلاسی واسه سرگرمی نمیرم چون تنها نمیتونم برم اصلا،درواقع حوصله ندارم ،این روزا بشدت نبود نینی رو تو زندگیم حس میکنم،خیلی سخت میگذره روز و شبم حتی حوصله خوابیدن هم ندارم ،تا تلویزیپن در مورد نینی حرف میزنه یا نشون میده گریه ام.میگیره ،فک کنم دارم دیوونه میشم☺ شماها چطور میگذرونید؟
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا حالا من نمیخوام از بین نمیره به خ ا خسته شدن ای کاش خدا به من نمی داد میداد به تو الان میخوام راحت بشم مثل بعضیا مرده زایی داشته باشم ولی انگار نه انگار اه
ای بابا حالا من نمیخوام از بین نمیره به خ ا خسته شدن ای کاش خدا به من نمی داد میداد به تو الان میخ ...
عزیزم تایپیکاتو خوندم ،نمیخوام خدایی نکرده با حرفام اذیتت کنم ولی اگر میدونی واقعا این بچه رو نمیخوای فکرات و بکن به یکی که میدونی بچه میخواد بدش،البته دل بزرگی میخواد چون سخته😢این بچه یه هدیه از طرف خداست ،میدونم شرایط شما خیلی سخته ولی اگه دلشو داری وقتی دنیا اومد با دکتر یا بیمارستان هماهنگ کن بسپارش دست یه خونواده که بچه میخوان،انشالله خدا کمکت کنه😢😢من بچه دومم خدا خواسته بود ولی الان از شیرینیش هرچی بگم کم گفتم،اما کسایی که دست تنها هستند واقعا براشون سخته،خدا انشالله به شما و بچتون سلامتی بده و حال خوب❤️❤️و بهترین هارو براتون رقم بزنه❤️❤️