2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه ندارید چطوری روزا رو میگذرونید

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 44 پست
قربون خدا برم کارش برعکسه نا شکری نمیکنم ولی نا خواسته و بدون برنامه ریزی باردار شدم حالا مهر که بشه ...

کار خدا که برعکس نمیشه ما خودمون نمیتونم حکمتش رو بدونیم میگم تقصیر خداست.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یه مشاوره برو ، اینکه دوس نداری با بقیه ارتباط داشته باشی عجیبه 

همه چیز بچه نیس ، شاید یه خلا درونت داری که میخوای با بچه پرش کنی 

حق داری بچه بخوای نیاز طبیعیه، ولی این حالاتت که توصیف کردی ربطی به بچه نداره

وقتی تونستی دانشگاه بری ،پس سر کار هم میتونی بری ،خودتو از این موانع ذهنی آزاد کن ،نمیتونم برم سر کار چون خجالتی ام ،پس چجوری درس خوندی ؟ شاید خجالتی باشی ولی وقتی با همین شخصیت  دانشگاه رفتی و از پسش بر اومدی ،پس سر کار هم میتونی بری .فقط ‌کافیه بخوای ،نه کار میکنی ،نه کلاس آموزشی میری ،نه باشگاه میری ،بایدم جال روحیت خوب نباشه . زودتر خودتو از این سکون نجات بده .

بدون بچه که خیلی خوبه 

درسته شیرینه اما هی نمیخواد نگران مریضیش باشی ، شبا راحت سرتو میزاری زمین . اکثر کسایی که بچه دارن دقت سر خاروندن هم ندارن . به نظرم یه کاری واسه خودت دست و پا کن از بی حوصلگی در بیای . والا تو این اوضاع اقتصادی بچه آوردن سمه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

دقیقا کار خدا برعکسه!خدارو روزی هزارررر بار شکر کن که راحت و بی دردسر میتونی مادر بشی،،،یک لحظه نمیت ...

منم همچنین🖤

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

اینکاروانجام بده سفره رقیه هم نذرکن انشالله خدا خودش کمکت میکنه جمعه سفره رقیه داریم برات حتمادعامیک ...

برا منم دعا کن عزیزم کاش بچه دار بشم سال دیگه اربعین سفره حضرت رقیه باز کنم

سلام عزیزم،میدونم ناراحتی،واقعا حق داری ،منم قبلاً وقتی دوستم باردار شد خیلی دلم میخواست بچه دار بشم اما چند بار اقدام کردیم نشد،خیلی حس مزخرفی بود ،میدونی بعدش بیخیالش شدم گفتم خدا خودش می‌دونه کی بهم بده،درست وقتی بیخیالش شدم و یه سری برنامه واسه خودم چیدم که کیف کنم و شاد باشم خدا بهم دوتا بچه پشت سر همی داد😅که الان یه سری وقتا یاد اون موقع ها میفتم میگم عجب وقتایی رو الکی هدر دادم،عزیزم انشالله خدا هم به شما یه دوقلوی خوشگل و سالم بده،نگران نباش به خدا اعتماد کن،دوقلوهات مامان شاد میخوان،پاشو برو کلاس ،وقتتو پر کن،برقص ،کتاب بخون فیلم ببین،هرکاری که حالتو خوب می‌کنه انجام بده و به خدا نشون بده بهش اعتماد داری،بگو من می‌خوام برم مثلاً کلاس کیک که واسه بچه هام کیک بپزم،بگو  برم پیاده روی و رو هیکلم کار کنم که بعداً زایمان راحت ترس داشته باشم و...راستی ورزش هم عالیه ،من با ورزش زودتر باردار شدم😅🫣و اینکه اگه به چیز منفی فکر کنی همون و جذب می‌کنی ،پس بهتره به بچه هات فکر کنی تا زودتر بیان توی زندگیت❤️❤️منم دعا کن یه خونه بزرگ و خوب بخرم و بچه هامم بتونیم با شوهرم یه تربیت عالی براشون داشته باشیم🥰❤️❤️

اینکاروانجام بده سفره رقیه هم نذرکن انشالله خدا خودش کمکت میکنه جمعه سفره رقیه داریم برات حتمادعامیک ...

ممنونم از لطفت مهربون،،میدونم هیچ.کار خدا بی حکمت نیست ولی همش میگم خدایا چرا ،چرا من؟مگه من چیکار کردم اخه چرا حکمت خدا تونبود چیزیه که من عاشقشم،من کلی وسیله واسه نینی نداشته ام خریدم دق میکنم اینارو میبینم ،بخدا همین الان ناخواسته گریه ام گرفته،از حرفای بقیه که میگن شما کی میخواید بچه دار بشید هم خسته ام ،همه اطرافیانم جاری و خواهر شوهرم بچه اوردن حداقل یکی ،کلی نینی دورمو گرفته انگار خدا واسه عذاب من اینکارو میکنه!😢 بااینکه عاشق همین نینی های دورمم ولی خیلیییییییی احساس بدبختی میکنم با دیدنشون

ولی از من به تو نصیحت تا زمانی که نی نی نداری اینایی ک گفتی رو برو

درس باشگاه کلاس هنری با دوست بیرون رفتن  سرکار

درگیر اینا که بشی افسرده نمیشی ذهنتم همیشه پیش بچه نیست یهو میزنه حامله ام میشی بعدا ک بچه‌دار هم شدی تو فکر و حسرت اینا نمی‌مونی 

من چهار سال نازایی داشتم..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شاید به صلاحت نیست

ما هم که سه تا بچه داریم داریم دنبال یه وقتی میگردیم برای خودمون زندگی کنیم

خودت رو مشغول کن 

اینهمه دوره های مجازی هست ببین به چی علاقه داری برو پی ش

کارهای هنری انجام بده الان هر کاری بخوای بکنی تو اینترنت پولی د رایگان آموزشش هست

ادامه تحصیل بده یا اثلا یه رشته جدید بخون این همه دانشگاه مجازی و غیر حضوری بدون کنکور

اگه به زبان علاقه داری بشین زبان بخون 

اگر به قرآن علاقه داری برنامه حفظ یکساله قرآن بزار برای خودت

ببین چی دوست داری 

حتما ابتدا دوره های مجازی هدف و موفقیت رو بگذرن