دوستان من آزمون تیزهوشان رو دادم و موقع اولویت بندی ، اولویت اولم رو زدم رشته ریاضی و اصلا تو اولویت هام تجربی نذاشتم والان خیلی پشیمونم ، چیکار میتونم بکنم ؟ میتونم برم مدرسه تیزهوشان و یک سال بمونم بعدش تغییر رشته بدم به تجربی تو همون مدرسه چون خیلیا میگن چون ظرفیت پر میشه نمیشه ، لطفا راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تیزهوشان فقط و فقط شمارو برای رشته ریاضی میپذیره
من به شما پیشنهاد میدم همون اول برین رشته تجربی توی مدارس دیگه چون دور زدن این مسیر خیلی سخته و اینکه شما بخوای زیستو بخونی و تغییر رشته بدی خیلی سخت میشه برات
کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
من خودم تیزهوشان بودم خیلی سخت میزارن از ریاضی به تجربی تغییر رشته بدن.اول از همه باید ازمون های تغییر رشته رو بدی .دوم اینکه ظرفیت باشه که خیلی از مدارس سمپاد حتی بیشتر از ظرفیت تجربی میگیرن و در آخر اینکه تراز ازمون تیزهوشان که دادی باید از آخرین قبولی تجربی بیشتر باشه.کلا انگار باید یه ازمون تیزهوشان دیگه بدی