2777
2789
عنوان

بچهاااااااااا بیاین(تخمک گذاری)😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 102 پست

فدای همه ی اونایی ک وقت گذاشتین جواب دادین بچها مچکرممممم😍😍😍😍ان شاالله تا بعد از محرم همگی مامان شده باشیم😍😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نمیشه که دوبار تخمک آزاد کنی  مگر اینکه استثنا باشه دوبار بشه که دوقلو میشه

بعضی ها در ماه چندین فولیکول دارن بخصوص کسانی که دارو مصرف میکنن 

من شده ۴ تا هم آزاد کردم 

اگه منو دوس داری برای بارداری دو تا از عزیزانم یه صلوات بفرست 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که دوبار تخمک آزاد کنی  مگر اینکه استثنا باشه دوبار بشه که دوقلو میشه

وااای یعنی فقط یکیش ازاد میشه اون یکی پس چی میشه😭😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
چندمه سیکلی ؟  امپول اچ سی جی زدی ؟  فولیکول روزی دو میل رشد میکنه

۱۴ گلم دارو مصرف نکردم خاهری امپولم نزدم😢

فدای همه ی اونایی ک وقت گذاشتین جواب دادین بچها مچکرممممم😍😍😍😍ان شاالله تا بعد از محرم همگی مامان ...

وای خدایا یعنی میشه

انشالله

خدایا خودت مراقب فرشته کوچولویی که بهم هدیه دادی باش👧
حتما تا امشب برو اقدام فردا شبم اقدام کن هروقت ترشحاتت سفید و غلیظ شد بدون دیگه اقدام فایده نداره

الان از اون روز ک رفتم سونو دوروز بعدش ترشح لغزنده چسبناک داشتم بعد فرداش ترشحاتم سفید و غلیظ شد بعد الانم نگا کردم یه ذره ترشحات چسبده و بدون بو داشتم زیر دلمم درد میکرد

عزیزم بخودت استرس نده وقتی علایمش رو داری یعنی تخمک ازاد کردی برو اقدام فکرشم نکن ایشاللا که میگیره ...

ان شاالله دعام کنین بچهاااااا فدای همگی😍😍😍😍😍

وای خدایا یعنی میشه انشالله

چرا نشه وقتی خدا باهامونه نشد ندااااااااره😍😍😍😍

😅😅😅 مردا رو نباید مجبور به این کار کرد  تیپ بزن  یه کم ادا در ار حله خخخ

خخخخخخ اره خاهری شوخی میکنم خودم میدونم چ جوری از ته در ام با یه ساپرت و رژ قرمز بقووول بچ نی نی سایت حـــــــله😀💄💄💄💄💄💄

چند تا عکس میزارم بچها دعا هستن و طلسم واس نی نی دار شزن بخونین😍😍😍😍😍