2777
2789
عنوان

بینی مو عمل بکنم یا نه

56 بازدید | 6 پست

بیاید تجربیاتتون رو بگید 

توی دوراهی سختی هستم 

چند بار خواستم عمل کنم پشیمون شدم چون بعدش تا ۱۰ روز ادم اذیته

از طرفی الان خیلی گرون شده

۹۵ باید جور کنم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاید نظر بدید دیگ

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

خیلی وحشتناک بده یا به خاطر حرف مردم میخوای عمل کنی؟

در کل بینی ایرانیا به خاطر اب وهوا باید بزرگ باشه وبیشتر موارد به خاطر کوچیک بودن استخون گونه بینی رو صورت بزرگ دیده میشه

خیلی وحشتناک بده یا به خاطر حرف مردم میخوای عمل کنی؟در کل بینی ایرانیا به خاطر اب وهوا باید بزرگ باش ...

بینیم قوز داره و میدونم عمل کنم خوشگل میشه

ولی کلافگی بعدش اذیتم میکنه چون صبرم کمه

بینیم قوز داره و میدونم عمل کنم خوشگل میشهولی کلافگی بعدش اذیتم میکنه چون صبرم کمه

منم قوز داره یه سری خیلی میخواستم عمل کنم هرجا میرفتم دماغ بقیه رو میدیم فکر میکردم زشته اما پشیمون شدم ممکنه یهو به صورت نیاد بعدش مجبور یه جای دیگه تم عمل کنی

الان یوگا بینی تو خونه انجام دادم قوزش کمترشده