2777
2789
عنوان

بچهاااااااااا بیاین(تخمک گذاری)😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 102 پست
از همه چی اسم کتابت چیه

کدوم کتاب خاهری همون کتاب دعا ک دارم؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
متولد چندی مونت

۷۷خاهری تاپیک دعا ک زدم الان لینکشو میزارم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم کتاب خاهری همون کتاب دعا ک دارم؟

یس

الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی!در اگر باز نگردد نروم باز به جایی...پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی!کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

فقط طلسماشو استفاده نکن خاهری ولی دعاهاشو انجام بده😍😍😍

۷۷خاهری تاپیک دعا ک زدم الان لینکشو میزارم

یکسال از من بزرگتری

الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی!در اگر باز نگردد نروم باز به جایی...پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی!کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
یکسال از من بزرگتری

بهت در خواست دوستی دادم چرا قبول نمیکنی

درمان تخمدان ضعیف / درمان تخمک ضعیف / درمان طول عمر کوتاه تخمک / درمان کیست

1.     هر روز 7 برگ کاسنی یا یک قاشق مرباخوری پودر کاسنی یا یک استکان عرق طبیعی کاسنی بخورد.

2.     مخلوط پودر ریشه گیاه ثَعلَب + زعفران + مُشکِ نافِ آهو، به مقدار یک نخود قبل از جماع در مهبل قرار دهد.

3.     باقلّای هندی سائیده شده را با شیر انسان مخلوط کند و قبل از جماع در مَهبِل قرار دهد.

4.     اگر ساییده شدۀ آبنوس را زن عقیم بعد از پاک شدن از حیض به مدت 7 روز به مقدار یک مثقال با آب و عسل بخورد و بعد از آن جماع کند به اذن خدا حامله می‌گردد.

5.     کاهو بدون سُس و سبزی تره (همراه با نهار)

6.     کرفس و تره فرنگی (همراه با شام)

7.     قرص شیمیایی کِلومیفِن (با تجویز پزشک مصرف شود)

8.     صبح‌ها یک قاشق چایخوری پودر گل اسطوخودوس در یک لیوان آبجوش ولرم مخلوط کرده و میل کند.

9.     اگر خانمی چاق است (مثلا 20 کیلو اضافه وزن دارد) و همچنین دیابت (بیماری قند) نیز دارد بایستی قرص شیمیائی مِتفورمِین بخورد (با تجویز پزشک مصرف شود).

10.هر ماه در دوران قاعدگی، مربّای میوۀ آمله را هر روز بخورد

11.اگر زن هر روز یک عدد انار تُرش بخورد، خون و سایر مایعات بدنش قلیایی می‌شود و کروموزومهای پسرزا باقی می‌مانند؛ لذا احتمال پسردار شدن در او بالا می‌رود.

12.از مخلوط شیرۀ خرما و شیرۀ انگور و مغز گردو، زنِ نازایِ کم‌خون، هر صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری بخورد.

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
یکسال از من بزرگتری

اخی عزیزدلم ندیدم عزیزم الان قبول میکنم😍

درمان تخمدان ضعیف / درمان تخمک ضعیف / درمان طول عمر کوتاه تخمک / درمان کیست 1.   &nb ...

ممنون خاهری خدا خیرت بده

درمان تخمدان ضعیف / درمان تخمک ضعیف / درمان طول عمر کوتاه تخمک / درمان کیست 1.   &nb ...

شما هم تو اقدامی؟؟؟؟