2777
2789
عنوان

بچهاااااااااا بیاین(تخمک گذاری)😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله بارداری خاهری گلم منم دعا کن

خداکنه.انشالله خدابه توهم یه نی نی نازبده 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

واس اون تخمک هجده ک خیلی اقدامیدم و نزدیکی داشتیم بعد دی رفتیم تو تاسو عاشورا دیگ نزدیکی نداشتم الانم میترسم پریده باشن ولی الان ک ن شب اقدام میکنم 😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

عزیزم  علایمی که میگی علایم ازاد شدن تخمکه امروز سریع برو توو اقدام اگه شوهرت خونست همین الان اقدام کنین تخمک ۲۴ ساعت زنده می مونه.البته فولیکول ۱۸ برای روز هشتم خیلی بزرگه یعنی اگه دیشب یا  امروز آزاد شده  سایزش حدود ۲۸-۲۹ بوده.

چرا نشستی برو اقدام 

خخخخخ الان میرم میشینم لا گردن شووورم😁😀😀😀😀😀میگ معلوم چی زده مست کرده

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

😂😂😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عزیزم  علایمی که میگی علایم ازاد شدن تخمکه امروز سریع برو توو اقدام اگه شوهرت خونست همین الان ا ...

شاید اون تخمدان ده الان داره ازاد میشه

😅😅😅

مردا رو نباید مجبور به این کار کرد 

تیپ بزن 

یه کم ادا در ار حله خخخ

اگه منو دوس داری برای بارداری دو تا از عزیزانم یه صلوات بفرست 😍😍
عزیزم تخمک تا ۲۴ ساعت زنده هستش تو شبم که اقدام کنی میشه حامله بشی استرس نداشته باش

خب خدارو شکر پس تا شب وقت دارم وای دعام کنین م نی نی موخااااام

امید دارم ب ماه محرم دلم روشنه ک امام حسین دست همه منتظرارو این ماه میگیره دست منم میگیره😍😍😍😍