2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن خونه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 141 پست

اصلا پرام ریخته زن و مرد گنده درو باز کنن ببینن سفره پهنه قهر کنن 

مگه بچه اید ؟؟؟؟ 

همه باید ناز شمارو بخرن ؟

باید با شرمندگی میرفتین داخل میشستین میخوردین 

برادر شوهرت اصرار کرده شام بیارن خب میزبان نمیتونه بگه نه نمیارم که 

یه ساعت قبلم که باهات حرف زده بوده احتمالا گفته تا سفره رو بندازیم میرسن ،اونم که شما تازه رفته بودی خرید کادو 

ایرادر از تنظیم تایم شماست وقتی هدفت کادوعه و ذوق داری یه ساعت زودتر راه بیفت برو بگرد کادوتم بخر اون طرف از کجا بدونه تو تازه میری برا کادو 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من، با عرض معذرت، احساس میکنم اینکه گفتید ساعت ۹ زنگ زدم و گفتن هنوز کسی نیومده، فقط برای توجیه کار خودتون بود و صحت نداشت. بیشتر جنبه دفاع از خود رو داشت نه واقعیت.

حالا گذشته که دیگه گذشته، تنها راهکار عذر خواهی از میزبان هست.

این دفعه شما همگی رو دعوت بگیرید و از دلشون ، خصوصا میزبان در بیارید. (فارغ)

خانما اس حامله است شاید به خاطره همینه که احساس بدی بهش دست داده و ب گشته آخه تو حامله کی هورمون ها بهم میریزه 

اسی جان گذشته دیگه و فکرتون دیگه درگیر نکن اکثر آدما اوایل ازدواج جه خطاهایی داشتن نگران نباش و مطمئنم دفعه بعد یه رفتار پخته تری از خودت نشون میدی 

من خودم دیشب خودمون حسابی سر زنش کردم من حامله ام از صب خونریزی دارم دیگه اینقد که حرص خوردم میشه شم ...

اگه برات مقدوره یه جعبه شیرینی یا یه روسری خوشکل بگیر یا یه گل طبیعی مثلا و برو خونشون یه سر بشین و بیا و قبلش همسرت بهشون زنگ بزنه و بگه که میخوایم برای نشستن یه سر بیاییم 

البته الان که خونریزی داری نه بزار چن هفته دیگه فعلن این جنینی که تو شکسته واجبتره و مواظب خودت و بچت باش سعی کن بیشتر استراحت کنی 

عزیز من، با عرض معذرت، احساس میکنم اینکه گفتید ساعت ۹ زنگ زدم و گفتن هنوز کسی نیومده، فقط برای توجیه ...

نه عزیزم اگه بخوام توجیه کنم یا قضاوت نشم اصن تاپیک نمیزدم که بخام حالا دروغ بگم کلا شماها اشتباه متوجه شدین من خودم میدونم اشتباه بوده کارم من ازتون راهنمایی خواستم که یکی بیاد بگه چجوری از دل جاریم در بیارم نه اینکه منو سرزنش کنه دارید منو فشاری میکنید دیگه

خانما اس حامله است شاید به خاطره همینه که احساس بدی بهش دست داده و ب گشته آخه تو حامله کی هورمون ها ...

امیدوارم ادم عاقلی بشم یه بچه ی لوس بی خود موندم با اینکه سنم با مادربزرگا یکی شده

عقده دارین همه بخاطر شما دست بسینه بشینن تا برسین

اره چون من واسشون دست به سینه ام همیشه دیگه خونمو به جوش اووردین من چون بی محبتی نکرده بودم توقع این کارشونو هم نداشتم من احترام همه رو همیشه داشتم و بهم بی احترامی شده واسه همین میگم حسودن 

اگه من بودم میرفتم داخل و میگفتم کار خوبی کردین شروع کردین😊ولی کار خوب رو شما کردین عزت خودتون رو ح ...

شایدم دیگه هیچ وقت دعوتش نکنن،من خودمو جای جاریم گذاشتم واقعا دیگه هیچ وقت دعوتش نمیکردم.

اره چون من واسشون دست به سینه ام همیشه دیگه خونمو به جوش اووردین من چون بی محبتی نکرده بودم توقع این ...

ساعت ۱۰ شب به مهمانی رسیدن هم‌خودش یه جور بی احترامی و ندیده گرفتن‌ بقیه هست .میزبان بدبخت چکار کنه ،به جز شما چنتا خانواده دیگه هم اونجا بودن ،وقتی گرسنه بودن ،چیکار باید می‌کرد میزبان ،اگه فقط شما وعوت بودین و میرفتین میدیدین سفره پهنه خودشون دارن شام‌میخورن ،حق با شما بود ،ولی در جایی که چنتا خانواده دیگه هم هستن ،جاریت اگه حرف اونا رو زمین‌میزد ،پیش اون یکی ها بده میشد .اینم که میگی زنگ نزدن ،خوب خودت میگی راهت دوره، شاید برای همین زنگ نزدن که استرس نده که مجبور به رانندگی با سرعت بالا بشین ،ولی بقیه چون داخل شهر هستن زنگ میزنن میپرسن کجایین.کی می سین. میخوایم‌سفره بندازیم‌.بهتر بود میرفتی میشستی ،غذاتو میخوردی ،بعد یواشکی به خودش گله میکردی ،و علت رو جویا نیشدی .نهایتا اگه قانع نمیشدی ،دیگه تو دعوتی های بعدیش شرکت نمیکردی ‌