2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142183 بازدید | 406 پست
لباس زیر دخترتو از کجا دیدی  من دو دوره پریود شدم مامانم نفهمید  فکر میکردم ی چیزیم شده ...

منم ۱۲ سالم بود .فک میکردم مریض شدم کلی گریه کردم..الان برادرزادم ۱۲ سالشه انقد ذوق میکنه پریود شده.انگار دنیارو بهش دادن..چن ماه منتظر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دخترت قرص زینک پلاس قبل نهار بده قدش رو اوکی میکنه قرض آهن هم هر شب با یه لیوان شیر بده بهش  ...

شوخی نوشتی یا جدی اطلاعاتت در این حده؟🤤🤤🤤 عزیزم مکمل آهن نباید با فرآورده های لبنی مصرف بشه چون جذبش پایین میاد،باید با مرکبات و ویتامین ث مصرف بشه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
استارتر ببخشيد اين سوالو ميپرسم واسه اطلاعات خودم كه پسر دارم ميخوام شما تو روابط خودتو وهمسرت مراعا ...

خیلی رعایت می کنم من شبا کلا پیش دخترم پسرم می خوام،شوهرمو هم توی اتاق دیگه می خوابه یعنی اصلا خوابیدنمون کنار هم ندیدن،ماهواره هم که نداریم خدا راشکر

من قدم ١٦٧ هست ، كل بچه گي شنا ميكردم  كي گفته قد كوتاه ميكنه ؟  من از همه دختر ها ...

واقعااااااا چه خوب،آخه تو همین سایت هم خانمی بود دخترش رو فرستاده بود شنا رشد استخوانی بچه اش سه سال بزرگتر بود ،مرسی گلم که گفتی 

دوست عزیز بعضی دکترا خیلی دست به دوان،تا بگی چه میکنم دارو مینویسه،اول مطمئن شو بلوغه بعد دارو بده،ش ...

عزیزم به محض اینکه اولین آمپول رو زد ترشحاتش قطع شد

منم ۱۲ سالم بود .فک میکردم مریض شدم کلی گریه کردم..الان برادرزادم ۱۲ سالشه انقد ذوق میکنه پریود شده. ...

من خودم ۱۴ سالم بود پریود شدم اینقدر بدم میومد افسرده شدم نمی توانستم بپذیرم ،آخه من خیلی دلدرد می گرفتم شدید الانم همین جورم

دوست عزیز بعضی دکترا خیلی دست به دوان،تا بگی چه میکنم دارو مینویسه،اول مطمئن شو بلوغه بعد دارو بده،ش ...

زیر بغلش بوی عرق بزرگسال میداد،سینه اش داشت رشد می کرد،ترشح هم داشت اخلاقش هم بداخلاق و حساس شده بود

ژیمناستیک چی ؟یک سال میشه دخترمو میبرم کلاس .

باهعث كوتاهي قدميشه سه ماه دخترم را بردم با اينكه پيشرفتش خوب بود وقتي چند جاشنيدم و تو اينترنت هم سرچ كردم ديگه نبردمش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر