2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142180 بازدید | 406 پست

من بیشتر بخاطر اینکه تو فامیل همه حواسشون به دخترم بود و از اینکه زود سینه درآورده حرف و حدیث می شنیدم و اذیت میشم آمپولا رو زدم که تو روحیه اش اثر بد نزاره،اگر اطرافیانمان کاری نداشتن و به رو دخترم نمی آوردن شاید آمپولا رو نمی زدم،از طرفی هم مدرسشون گفتن بچه هایی که دچار بلوغ شدن دچار یه احساساتی میشن که هنوز عقلشون کمه در برابرش و براشون مشکل ساز میشه و تاکید کردن که کنترلش کنیم 

۹۰ درصدشون دچار بلوغ زودرس شده بودن خیلی گناه دارن،پرخاشگر احساساتی ،تو این سن حواسشون به رفتارهای پسرا هست من این رفتارا رو تو وجود دخترم دیدم که بردمش 

اگر این مشکلات رو نداری نزن،ولی بازم عکسش رو پیش دکتر غدد خوب ببر،از رحمش هم سونو گرفتن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر بخاطر اینکه تو فامیل همه حواسشون به دخترم بود و از اینکه زود سینه درآورده حرف و حدیث می شنی ...

تنها علایم بلوغ که من متوجهش شدم جوانه سینه  که اونم خیلی بایدریزبین ودقیق باشی که متوجه بشی اگه لختم باشه شایدبقیه متوجه نشن .من توفامیل عنوان نکردم .خودم که دست زدم توده سفت دیدم .سونوننوشت براش

بچه هایی که دچار بلوغ میشن یهویی قدشون بلدتر میشه،بعدش دیگه رشدشون کم میشه،اگر نگاه کنید از همکلاسیا ...

دخترم رشدآنچنان چشمگیری نداشته که متوجه بشم ازعلایم بلوغه.فکر نکنم جهش رشدی داشته .دکترگفت قدووزنش متناسب باسنش.همین عکسش ذهنمودرگیرکرده

شناکه میگن خوبه برارشدقد

منم شنیده بودم اما مطالعه که کردم دیدم نوشته شنا قد رو کوتاه می کنه والا هیچ کس حقیقت رو نمی دونه یک سری مقالات نوشته میشه،چندسال بعدش یه سری دیگه میان اینا رو تکذیب می کنم،من دخترم عاشق شناست اما بخاطر همین مساله نفرستادمش شنا

دوست عزیز بعضی دکترا خیلی دست به دوان،تا بگی چه میکنم دارو مینویسه،اول مطمئن شو بلوغه بعد دارو بده،شاید عفونتی چیزی داره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
منم شنیده بودم اما مطالعه که کردم دیدم نوشته شنا قد رو کوتاه می کنه والا هیچ کس حقیقت رو نمی دونه یک ...

من قدم ١٦٧ هست ، كل بچه گي شنا ميكردم 

كي گفته قد كوتاه ميكنه ؟ 

من از همه دختر ها فاميل بلند تر هستم 

اتفاقا اگر بلد باشه چون خودش و ميكشه قدش بلند ميشه 

استارتر ببخشيد اين سوالو ميپرسم واسه اطلاعات خودم كه پسر دارم ميخوام شما تو روابط خودتو وهمسرت مراعات ميكردي جلو دخترت يا فيلماي ماهواره و اينجور چيزا رو رعايت ميكردي؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من خیلی اطلاعات ندارم ولی بچه هایی که از نظر عقلی رشد میکنن زود به بلوغ میرسن من خودم ده ساله بودم پریود شدم چهارم دبستان ..

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
من خیلی رعایت کردم نه لاک نه رژ لب،نه فست فود نه مرغ و تخم مرغ که میگن هورمونیه،اما اینطوری شد

مکمل زینک بهش نمیدادی بچگی؟میگن اون باعث بلوغ زودرس میشه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
من خیلی رعایت کردم نه لاک نه رژ لب،نه فست فود نه مرغ و تخم مرغ که میگن هورمونیه،اما اینطوری شد

همون دیگه از هرچی بترسی همون سرت مییاد جذبش کردی انگار

خدایا ارامش را به من عطا فرما