2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142184 بازدید | 406 پست
تهران نیستم بردمش شیراز دکتر زهره کرمی زاده،بهترین دکتر غدد اطفال جنوب هستن هنوز فعلا دخترم آمپول و ...

سلام حالتون خوبه میشه لطف کنید جواب من رو بدین و بگین الان دخترتون تو چه وضعیتی هست.  دختر منم الان آمپول واریوپپتیل می زنه ولی بازم زیر بغلش عرق می کنه من خیلی می ترسم دخترم فقط ۸ سالشه

استارتر میشه لطفاً جواب بدی. دختر من ۸ سالشه موهای زیربغل و قسمت خصوصیش دراومده. سینه هاش هیچ رشدی نداشته. خیلی نگرانم. یه دکتر پیدا کردم علی ربانی خیلی تعریف شو شنیدم. حالا سوالم اینه که بچه رو معاینه می‌کنن؟ چون به هیچ وجه نمی خوام بفهمه مشکل داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هست که دختر بچه اش ترشح از واژن داشته باشه؟ با خودم میگم خدا کنه عفونت باشه تا بلوغ

دختر منم از همین سن ها ترشحات داشت وششمه هنوز نشده چرا اینقدر وسواس به خرج داد ی

دختر منم از همین سن ها ترشحات داشت وششمه هنوز نشده چرا اینقدر وسواس به خرج داد ی

سلام عزیزم،علایم دیگه همداشت؟مثلا رشدسینه،عرق ،یا موی زیر بغل؟

بعد چه سنی؟

آخه هفت سالو حتی یازده ماه با هشت سال فرق داره.

دکتر میگهیهروز از هشتسالش گذشته باشه بلوغ زوددرس نیست.

سلام گلم،موقعی پریود شدی قدت چقد بود تقریبا؟

موقعی که پریود شدم قدم بلند بود، فک میکنم 165 به بالا بودم، زیاد یاد نیستم ولی یادمه اینقد ببلند بودم که به همه میگفتم دوم سوم راهنمایی هستم😂

دختر منم ترشحات سفید داره من فک کردم شاید عفونت باشه دختر شما پرید شدن ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
بله برلی اولین بار شد

ممنونم جواب دادین میشه بگین حدودا چند وقت بعد ترشحات ؟ دختر من ده سالشه خیلی نگرانم علایم اولیه رو داره 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
ممنونم جواب دادین میشه بگین حدودا چند وقت بعد ترشحات ؟ دختر من ده سالشه خیلی نگرانم علایم اولیه رو د ...

عزیزم یک سال ترشح داشت منم نگران بودم ولی دکتر گفت طبیعیه

عزیزم یک سال ترشح داشت منم نگران بودم ولی دکتر گفت طبیعیه

فک کنم بعد پرید فقط حدودهفت سانت رشد کنن کاری نمیشه کرد