2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142183 بازدید | 406 پست

سلام

استارتر

فكر كنم دخترتون الان دوازده سالشه

و ديگه وقت پريودش هست

خودتو ناراحت نكن

بيشتر دخترا اين سن ميشن

و حق دارن

منم نگرانم هنوز نشده ولي علايم داره

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

سلام

الان تقريبا يك سال از پريود دخترتون گذشته

چند سانت رشد قدي داشته ميشه جواب بدين؟

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا، دخترم 6.5 سالشه، کمکم کن،، حالم خیلی بده،،، چجوری بتونم سر کنم، هر 28 روز واریوپپتیل 3.75 ...

باید تا کلاس چهارم بزنه حداقل چون تا قطع کنی یکسال یا حداکثر دوسال بعدش پریود میشه.نگران نباش حالاحالا برایش بزن

سلام الان تقريبا يك سال از پريود دخترتون گذشته چند سانت رشد قدي داشته ميشه جواب بدين؟

سلام گلم دیگه اصلا قدش رو اندازه نگرفتم اما ظاهراً قد کشیده چون لباس بهش کوچیکه شدن

سلام می دونم این تاپیک برای سالها قبل هست ولی میشه اگه دیدین جواب من رو بدین که الان دخترتون در چه و ...

نگران نباشید حتما رشد می کنند.این اشتباهه که می گن با پریود رشد نمی کنند.

سلام. ببخشید شما آمپول تاخیر بلوغ زدید؟ دخترتون کی پریود شد. قدش چقدر رشد کرد الان چقدره؟ ببخشید به ...

دختر من از دوم دبستان تا چهارمش زد.دقیقا با شروع کرونا آمپولش رو دکتر قطع کرد تقریبا ۱۱ماه بعدش پریود شد.البته ما با اومدن کرونا دیگه هیچ گونه تحرکی دخترم نداشت و دکتر هم گفت بیشتر بخاطر بی تحرکی زود شده شانس من.خیلیا دوسال بعدش پریود میشن

چرا بعد 7 ماه از تزریق، رشد قدش ثابت مونده،، چرا،، خدا،،، چکار کنم، 

چون این آمپولا نمی زاره کلسیم جذب بشه متاسفانه.منهم بعد از تمام شدن کل آمپولهای دخترم فهمیدم.متاسفانه دکتر در این مورد چیزی به من نگفته بود.الانم دخترم کل عضلاتش یهو می گیره عین پیرزنان از کمبود کلسیمه هرچی هم بهش مکمل میدم درست نمیشه.یهو داره راه می‌ره دستش می گیره.نشسته پاس می گیره.

دختر من از دوم دبستان تا چهارمش زد.دقیقا با شروع کرونا آمپولش رو دکتر قطع کرد تقریبا ۱۱ماه بعدش پریو ...

دختر من از قبل کلاس اولش، یعنی تابستون قبل کلاس اولش زده، قدش الان توی تاریخ اسفند 1400، قدش 129 هست،، تا کی باید بزنه؟؟ و چی تعیین میکنه، دختر شما هورمون رشد هم میزد؟؟؟ 

چون این آمپولا نمی زاره کلسیم جذب بشه متاسفانه.منهم بعد از تمام شدن کل آمپولهای دخترم فهمیدم.متاسفان ...

یه سوال، دخترم زیر بغلش مو نداشت، خیلی ریز دونه های زیر بغلش داشت مو در می اورد، چرا با وجود تزریق هنوز داره مو در میاد، نباید متوقف بشه رشد موی زائد؟؟؟؟ دختر شما الان کلاس چهارمه، قدش چنده؟؟ 

خواهش میکنم دخترم الان ۹ سالو نیمه و تا ۶ ماه دیگه یعنی تا ۱۰ سالگی باید تزریق داشته باشه و بعد از ا ...

عزیزم، توروخدا پیامم و جواب بده، دختر منم عین دختر شما از 6 سالگی داره امپول نیزنع، ایا هورمون رشد هم میزنه دختر شما، قدش بدون هورمون چجوریه، اگه هورمون هم میزنی چجوریه،، چرا رشد موهای زاید و سینه تموم نمیشه،،،، 

و اماااااا دوستان امروز دخترم پریود شد در کمال ناباوری.کلاس پنجم هست.یعنی ۱۰ ماه بعد از آخرین آمپولش ...

عزیزم ماه دی سال 99دخترتون پریود شد، درسته؟ دقیقا از کی زدین، اخه پیامهاتون رو دیدم فکر کنم از مهر 97 درسته؟؟ کلا 97 و 98 و 99 زدین

چون این آمپولا نمی زاره کلسیم جذب بشه متاسفانه.منهم بعد از تمام شدن کل آمپولهای دخترم فهمیدم.متاسفان ...

سلام، تورو خدا جوابمو بده، دخترم الان نوبت 9 ام هست، یعنی 9 امین ماهه که داره تزریق میکنه واریوپپتیل رو، الان یهو سینه هاش بزرگ شد،، چرااا،،، دو طرف زود طرف یه هفته اندازه گردو شد، مگه نباید متوقف بشه؟؟؟؟؟