2777
2789
عنوان

رشته حسابداری

520 بازدید | 22 پست

کسانی رشته حسابداری خوندن محتوای درس هاتون چیه یعنی بیشترش ریاضیه؟و سخته یا نه چون من زیاد به ریاضی علاقه ندارم و تردید دارم بخاطر دروسش ولی شنیدم رشته خوبیه و اینکه با نرم افزار هم کار میکنید حین تحصیل ؟

میخوای هنرستان بری حسابداری یا دانشگاه؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه

تجزیه تحلیل داره .یعنی باید بتونی تحلیل کنی . ریاضی خیلی کاربرد نداره مثلاً یه جمع و ضرب رو هم باید با ماشین حساب بزنی اصلا نیازی به ذهنی حل کردن نداره چه برسه به ریاضیات عجیب قریب.ولی ۹۰ درصد موفق نیستن ۱۰ درصد تحلیل گرای خوبی میشن. شایدم کمتر.البته الان خیلی مهم نیست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بله ریاضی زیاد داره اما به نظرم دانشگاه میگذره و کارش مهم تره 

خودمم از ریاضی بدم میاد و واسم عذابه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
یعنی بیشتر دروسش ریاضی نیست؟

ریاضی داره ریاضی عمومی 

ولی درسای اصلیش ک‌میشه اصول یک‌دو سه و نمیدونم میانه و...

همه اینا فرمول داره و بیشتر تحلیلیه ک بدونی چی بستانکار چی بدهکار تراز چجوری بگیری

ریاضیش ضرب وتقسیم ولی ب قول دوستمون تحلیل کردن درک درسش از ریاضی بدتره ولی شیرینه باید دوستش داشته باشی تا بفهمیش

کاربانرم افزارم نداره 

فقط افیس یادمیدن اونم خیلی جزئی 

بله ریاضی زیاد داره اما به نظرم دانشگاه میگذره و کارش مهم تره خودمم از ریاضی بدم میاد و واسم عذابه

شما حسابداری خوندین؟

یکی میگه ریاضی داره یکی میگه کمه 

الان نمیدونم چیکار کنم نگرانم از پسش بر نیام 

بخاطر اینده شغلی که داره میخام برم

شما حسابداری خوندین؟یکی میگه ریاضی داره یکی میگه کمه الان نمیدونم چیکار کنم نگرانم از پسش بر نیام بخ ...

من لیسانس حسابداری دارم 

ریاضی داره میگم ک ریاضی یک و‌دو ک عمومی حساب میشن

تخصصیا جمع تفریق ضرب ایناست ولی تحلیلی

نگرانی نداره برو بخون ان شالله ک ی حسابدار موفق باشی باید بعد چندترم بری براخودت کاراموزی برداری عملی یادبگیری