2777
2789
عنوان

رشته حسابداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 22 پست
کاراموزی توی دانشگاهانجام میشه؟شما شغل مرتبط با این رشته هم دارید

نه خودت باید بگردی پیدا کنی دانشگاه کاراموزی نداره

حداقل منی ک مستقیم برا لیسانس خوندم نداشت اونایی ک ناپیوسته میخونن نمیدونم

ن من ندارم کلا پیگیرس نشدم ولی اگ میخواستم میتونسم بخونم ازمون بانک بدم یا برم از شرکتای حسابرسی یا حسابداری شروع کنم ب کار تا ب ی جایی برسم تلاش و‌همت داشته باشی میتونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرزمان که ازمون استخدامی بزارن میشه شرکت کرد؟یا باید همون رشته ای باشه که میخوان

نه دیگ زمانی ک میزارن ازمون اموزش پرورش میری دفترچه نگا میکنی ک حسابداری میخواد بعد اصلا شهرت میخواد اگ میخواد کدوم منطقه میخواد زن میخواد یامرد میخواد

یعنی بیشتر دروسش ریاضی نیست؟

اصلا ریاضی نداره.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ولی به جای ریاضی میگن مسائل پیچیده و فرمول داره درسته

مسائل خودشو داره دیگه.ولی ریاضی تانژانت و اتحاد مزدوج و انتگرال اصلا نداره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه مشاور میگفت انتگرال داره

نه.اگه هم داشته باشه ربطی به حسابداریش نداره.