یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی زیاد ی جای زندگیم ک نه راه پس هس ن پیش ن کاری دارم ن درامددارم ن خانواده ای دارم پشتم باشن یا وضعشون خوب باشه ن کسی هس حمایتم کنه بچه۴ساله دارم تحمل زندگی رو ندارم شرایط طلاق ندارم ی جا وسط همه جی موندم نمیدونم چیکارکنم فقط دلم میخواد چشمموببندم بازکنم ببینم خواب میدیدم و زمان قبل از ازدواجمه
منم مثل توهم با این وجود که مجردم میگم کاش زمان بره جلو شوهر کنم از دست این خانواده و زندگی که احساس ...
بخدا صب تاشب از خانواده خودت حرف بشنوی بهتر از مهربونی کردن غریبه هس خانوادت هرچی بگن هرکارکنن بدون از دل میخوانت ولی غریبه هرکار کنه فقط درظاهر هیچوقت تو رو از دل نمیخواد و براش مهم نیسی شوهر چیه بابا اخرش با ی خطبه طلاق غریبه میشه اگ ازدواج کردی بعد حرفای منومیفهمی باید تجربه کنی تابفهمی