2777
2789
عنوان

نظر به شعری عامی ک الان نوشتم

76 بازدید | 12 پست

خانه طلسم شده 

داد وفریاد اهل خانه به خانه همسایه رسیده

همسایه ها اعتراض وهردم ازرده

پاییز شده ونظاره گرم رنگ گل ها زرد وپوسیده

گل های قالی همچون ما فسرده

هوا هم چون رنگ دیوار خانه ما آلوده 

چراپناهگاه تبدیل به قتلگاه شده ؟

این جدال خونین چرا هنوز هم هنوزه تمام نشده؟

پنجره ها به واسطه ی پرده های ماتم گرفته 

رنگ آسمان امید ومحبت را نظاره نکرده

دلم دیگر از این خانه گرفته 

از این خانه طلسم شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بااحترام به شعرتون،به نظرم دلتون میخواست شعرکلاسیک بگین اما شعر آزاد سرودین.چون خیلی زیاد از فعل استفاده کردین.فعلهای زیاد در شعرآزاد باعث میشه ،شعر به نثر نزدیک بشه....شعرسپیدیا آزاد باید یک موسیقی درونی داشته باشه،اما شعرشما بیشترقافیه داشته تاموسیقی درونی

اینهایی که گفتم،فرم وقالب شعربود،از نظرمعنایی هرچقدر کارتون ادامه پیدا کرد بهتر شد.

موفق باشین

خدایا بی نهایت شکرت

من خودم فقط شعر رو دوس دارم و میخونم 

تخصصی نمیتونم نظر بدم ولی احساس میکنم درون مایه شعریتون خوبه استعداد و علاقه ام دارین و باید تخصصی تر کار کنین اگه از افراد متخصص کمک بگیرین میتونین بیشتر پیشرفت کنین:)🪴

من خودم فقط شعر رو دوس دارم و میخونم تخصصی نمیتونم نظر بدم ولی احساس میکنم درون مایه شعریتون خوبه اس ...

ممنون بله همینطور 

تازه بهش علاقه پیدا کردم زیاد سررشته ندارم

بله شعرقلبی تون رو خوندم.ازنظر مفهوم شعری قوی تر از این بود.اما ساختارشعری همچنان ایراد داره.یعنی خیلی جمله پشت سرهم اومده و جملات وفعل های زیاد،شعرتون رو به نثر نزدیک میکنه.اگر تو شعرتون از فعل زیاد استفاده میکنین یا باید شعرتون کوتاه باشه،یا اونقدر مفهوم شعرتون قوی باشه که فعل های زیاد تو ذوق نزنه

مثلا این شعر شاملو که میگه

سلاخی میگریست

به قناریِ کوچکی دل بسته بود

تو هر دوخط شعر،فعل به کار برد،اما هم شعرکوتاه بود وهم اونقدر مفهومش زیبا بود وقوی که تو شعرش نشست .......با تمرین ونوشتن مشکلتون حل میشه

خدایا بی نهایت شکرت
بله شعرقلبی تون رو خوندم.ازنظر مفهوم شعری قوی تر از این بود.اما ساختارشعری همچنان ایراد داره.یعنی خی ...

بله خیلی لذت میبرم آنقدر اطلاعات دارین وباحوصله جواب میدین ممنون ازتون💕

موسیقی درونی به چ صورت میشه ؟

موسیقی درونی،به ریتم وکنارهم قراردادن مناسب کلمات میگن که باعث ایجاد یک آهنگی بین کلمات میشه وتو شعرنیمایی یا نو یا سپید،که از وزن وقافیه استفاده نمیشه،موسیقی درونی ریتم قشنگی به بندهای شعر میده

مثل،هوابس ناجوانمردانه سرد است

خدایا بی نهایت شکرت
بله خیلی لذت میبرم آنقدر اطلاعات دارین وباحوصله جواب میدین ممنون ازتون💕

سلامت باشین.زکات علم یاددادن به دیگران هست.بعضی از دوستان اینجا من رو میشناسندومیدونند شاعرم....به اندازه اطلاعاتی که دارم دوست دارم،راهنمایی کنم....من کم میام،اگر شعری نوشتین،تگم کنید،میام میخونم وبه اندازه ی سوادم نظرمیدم

خدایا بی نهایت شکرت